Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantika uz ocean

Glumica Anne Hathaway udala se za Adama Schulmana

anne hathaway
pixsell
30.09.2012.
u 10:18

Slavna glumica organizirala je svadbu na istom mjestu gdje i njena kolegica Natalie Portman, kalifornijskoj obali Big Sur.

Nakon četiri godine skladne veze 29-godišnja glumica Anne Hathaway i  31-godišnji dizajner nakita Adam Schulman okrunili su svoju ljubav. Veliko i romantično vjenčanje para dogodilo se 29. rujna na kalifornijskim liticama iznad oceana. Naime, Hathaway je svadbu za stotinjak gostiju organizirala na istom mjestu gdje i njena kolegica Natalie Portman dva mjeseca prije, jednom od najljepših kalifornijskih izletišta Big Sur.  

Mladenka je nosila vrlo raskošnu bijelu vjenčanicu svog omiljenog dizajnera Valentina čija je muza.

Anne je htjela tradicionalno židovsko slavlje u skladu s prirodom i bez velike pompe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije