Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uređuju stan

Glumci Hrvoje Klobučar i Ana-Marija Percaić odlučili su živjeti zajedno

zagreb, 03.12.2016 cvjetni, spica, centar, hrvoje klobucar, anamarija percaic filip hofer
Storypress
08.12.2016.
u 09:48

Imaju, kažu, isti ukus pa se odlično slažu pri stiliziranju doma, a planiraju organizaciju velike božićne proslave u povodu useljenja

Glumački par Hrvoje Klobučar i Ana-Marija Percaić počeli su živjeti zajedno. U vezi su od početka godine, a sad su se upustili i u avanturu uređenja prvog zajedničkog doma.

– Zapravo se odlično slažemo kad je riječ o uređenju stana. Imamo isti ukus i važno nam je da stan odiše našom osobnošću – istaknula je za Story 29-godišnja glumica i priznala da nestrpljivo iščekuje prvi zajednički Božić u njihovu novom domu.

– Jedva se čekam početi pripremati za Božić i Novu godinu. Planiramo organizirati veliku božićnu proslavu u povodu useljenja – govori Ana-Marija koja, baš kao i njezin 13 godina stariji partner, uvelike radi na novim glumačkim projektima.

– U završnoj sam fazi pripreme predstave “Coltovi generala Pattona” u produkciji Knapa. Predstava je na duhovit i vješt način oštra kritika društva. Cijeli je tim odlično posložen pa funkcioniramo kao zajednica, a to je divno – iskrena je zagrebačka glumica koja posljednjih tjedana samo žali što nema više vremena kako bi na Novoj TV pratila dramsku seriju “Zlatni dvori” u kojoj njezin dragi tumači lik Dalibora, zgodnog preprodavača konja.

– Prije par dana gledala sam seriju i imala sreću da sam naletjela na epizodu u kojoj se pojavljuje Hrvoje. On je doista takav, duhovit i šarmantan. Ne glumi previše, to svakako mogu potvrditi – zaključila je Ana-Marija.

Komentara 2

DI
dinamic
20:04 08.12.2016.

po čemu je to značajno da se upozna javnost? ako mi date razuman odgovor, pretplatitt ću se na Večernji!

CR
cronada
21:25 08.12.2016.

A joj koja novost, strasno!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije