Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PREGOVORIMA

Glumci Hamill i Ford naći će se u nastavku sage "Zvjezdani ratovi"

Star Wars, Portal
21.02.2013.
u 10:46

Hamill otkriva kako mu je redatelj Lucas, prije prodaje "Star Warsa" Disneyu, koju je najavio prošle godine, pričao o ponudi za snimanje novog nastavka te filmske serije.

Originalni Luke Skywalker, glumac Mark Hamill potvrdio je kako je u pregovorima s kolegom Harrisonom Fordom o povratku svojih znanstveno-fantastičnih junaka u novom nastavku epske sage \"Zvijezdani ratovi\".

Hamill otkriva kako mu je redatelj Lucas, prije prodaje \"Star Warsa\" Disneyu, koju je najavio prošle godine, pričao o ponudi za snimanje novog nastavka te filmske serije.

- Rekao je da ako mi ne želimo to učiniti, oni neće tražiti zamjene za naše likove. Tvorac tog svjetskog fenomena popularne kulture George Lucas inzistirao je na tome da kultni likovi budu ubijeni ako ne žele biti dio 7.nastavka- otkriva Hamill.

Do 2008., ukupna zarada na kino blagajnama šest filmova Zvjezdanih ratova bila je oko 4,27 milijarde američkih dolara što je treći komericalno najuspješniji filmski serijal, nakon filmskih serijala o Jamesu Bondu i Harryu Potteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije