Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost

Glumac Dragan Bjelogrlić spasio život 11-godišnjem dječaku

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
25.12.2017.
u 15:24

Dječak Lav porezao je arteriju na ruci i zajedno s bratom potražio je pomoć u kafiću u blizini svoje kuće. U kafiću se zatekao i Bjelogrlić koji je dječaka odveo u bolnicu jer Hitna pomoć ni 15 minuta nakon poziva nije došla do kafića.

Glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić spasio je život 11-godišnjem dječaku Lavu kojem je staklo s vrata presjeklo arteriju na ruci, piše Blic.

Dječak je i njegov  brat blizanac Vanja u petak su išli u školu iz svog doma u ulici Svetozara Markovića i dok je Lav zaključavao ulazna vrata staklo s vrata mu je palo na ruku i razrezalo je arteriju. Brat Vanja mu je odmah pritisnuo ranu i poveo ga do obližnjeg kafića kako bi zatražili pomoć. Vidjela ih je i njihova bivša učiteljica Jelena Nikolić i priskočila im u pomoć, a u kafiću se zatekla i liječnica kojoj je Jelena dala svoj šal kako bi spriječili krvarenje.

- Rekla mi je da ne dopustim Lavu da zaspe Užasno puno krvi je izlazilo iz rane - posvjedočila je učiteljica Nikolić. Nakon 15 minuta od poziva Hitna pomoć se još nije probila do kafića u kojem je dječak bio s  bratom i učiteljicom.

- Izašla sam ispred kafića gdje je Vanja plakao i govorio kako će mu brat umrijeti. Okrenula sam se i vidjela da na vratima kafića
stoje glumci Dragan Bjelogrlić i Gordan Kičić. Istog trena iz kafića je izašla liječnica s Lavom i rekla da ne možemo više čekati Hitnu - ispričala je Jelena.

Dragan Bjelogrlić u tom trenutku je rekao kako mu ne pada na pamet više čekati Hitnu pomoć jer dječak može umrijeti. Bjelogrlić je sjeo dječaka u automobil i zajedno s liječnicom otišao prema bolnici, a Vanja je ostao s učiteljicom i Gordanom Kičićem koji je tješio dječaka. Putem je Bjelogrlić povezao i dječakovu majku i svi zajedno su išli u bolnicu.

- Vidjela sam moje dijete čiju je umotanu i crvenu ruku držala nepoznata žena, a Lav je polako padao u neku vrstu delirija. Bjelogrlić je vozio nas nepoznate ljude, a mi nismo bili njegova muka. Kad smo stigli u bolnicu, izletio je iz automobila  i otrčao na šalter i rekao: Morate odmah pregledati ovo dijete. Humanost Bjelogrlića, Lavove učiteljice i nepoznate liječnice spasila je moje dijete.  Da je Bjelogrlić čekao i da nije odveo Lava u bolnicu mi bismo izgubili naše dijete - kazala je Vesna. 

1/9

Komentara 63

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
16:22 25.12.2017.

Pa ovi u VL su definitivno pošemerili ! Na naš Božić opisuju srpske dogodovštine !? Pa tko je tu lud ? 'ajde da su opisali kakve priče iz Burkine Faso to bi još i zanimalo Hrvate, ali bre vesti izz Nedođije e tu staje povijest !!! E sad me pobrišite !!!

DU
Deleted user
17:02 25.12.2017.

jel to bre onaj iz belih orlova sto sam ga 91g gledo preko cijevi

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
21:14 25.12.2017.

Zašto VL ne izvjesti kako je Namibijski glumac Mbuto Sasasaki spasio život malog dječaka Bušmana?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije