Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmirice

Glumac zabranio bivšoj supruzi da dođe na vjenčanje vlastitog sina

Foto: Kolaž/Pixsell
1/5
28.03.2019.
u 17:32

Njihov sin će uskoro stati pred oltar, a Tom Cruise i Nicole Kidman su na ratnoj nozi. Čini se kako glumac ne želi da Nicole bude prisutna uoči velikog dana za njihovog sina.

Uoči velikog dana u životu Connora Cruisea (24), sina Toma Cruisea (56) i Nicole Kidman (51), čini se da će 24-godišnjak izreći sudbnosno 'da' bez prisustva majke glumice, piše DailyMail.

Naime, Connor će uskoro stati pred oltar sa svojom djevojkom Silvijom Zanchi, a Nicole nije dobrodošla. Nakon što je Tom zabranio bivšoj ženi prisustvovanje svečanosti, Connor se nije htio buniti.

Dugo se zna da je Tom višegodišnji pripadnik Scijentološke crkve,a čini se da se sin odlučio na isti korak. Prema navodima različitih izvora, Connor je fasciniran ocem i ne proturiječi mu, a odanost scijentologiji je navodno otišla toliko daleko da su navodno Connorovu ženu proglasili 'scijentološkom princezom', izvještava DailyMail.

Upravo je scijentologija razlog zbog kojeg Nicole Kidman neće biti na vjenčanju svog sina, a jedan izvor pak tvrdi da ju Scijentološka crkva smatra supresivnom osobom. Takve osobe crkva želi kazniti i izolirati kao 'duhovno toksične'. Ne možemo se začuditi s obzirom na šuškanja o navodnim trzavicama između glumice i njezinog posvojenog sina i kćeri Isabelle Jane Cruise (26).

Nakon što se par rastao 2001. godine, Tom Cruise zadržao je skrbništvo nad djecom, a već tada su bili odgajani u duhu scijenotologije koju Nicole krivi za raspad njihovog odnosa. Kidman ga je napustila jer nije željela živjeti po njihovim pravilima, a osim nje to je napravila i Katie Holmes, bivša Cruiseova supruga s kojom ima djevojčicu Suri.

 

Pogledajte koje poznate face iz Hrvatske javno svjedoče vjeru.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kaladin
Kaladin
18:04 28.03.2019.

Da sam mu ja mater, onda bi to što Tom pokušava bila Nemoguća misija!

PR
prigorka
08:48 29.03.2019.

to je posvojeni sin,pa nista vaznoga

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:27 28.03.2019.

Nakon razvoda prvo šta je Nikol rekla bilo je : " konačno sad mogu nosit cipele s visokom petom ", za mene je time sve rekla a pitanje je može li niže jer ipak si svojom voljom ušla u bračnu zajednicu a valjda si jednom i stala kraj njega da vidiš do kud mu seže glava 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije