Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi dobro izgledati

Glumac tvrdi: 'Drago mi je da mi je redatelj rekao da sam debeo'

Foto: Profimedia
1/4
21.11.2019.
u 18:00

Zbog uloge je trebao pokazati kako izgleda bez majice. Izašao je iz kupaonice zamotan ručnikom a kada ga je ugledao redatelj Martin Campbell rekao mu je da mora skinuti kilograme.

Glumca Henryja Cavilla mnogi su zapamtili kao zgodnog, nabildanog i hrabrog Supermana, no dok je bio dijete školski kolege su mu nadjenuli nadimak 'Debeli Cavill'.

-Bio sam bucmast - rekao je Cavill za strane medije i dodao: - Mogao sam samo prihvatiti tu situaciju i ne učiniti ništa po tom pitanju. 
No, Cavill je dobio samopouzdanje jer je glumio u školskim predstavama, a u isto vrijeme se bavio sportom. A onda je došao u Hollywood na audiciju za Jamesa Bonda.

Zbog uloge je trebao pokazati kako izgleda bez majice. Izašao je iz kupaonice zamotan ručnikom a kada ga je ugledao redatelj Martin Campbell rekao mu je da mora skinuti kilograme.
- Nisam znao kako vježbati niti držati dijetu. Drago mi je da je Martin nešto rekao jer samo prihvatio istinu. To mi pomaže da budem bolji - kaže Cavill.

Cavill kaže da želi izgledati dobro kako bi bio dostojan igrati bilo koju ulogu.

- Predstavljam važne likove. Ne želim biti masni Geralt( Lik iz serije The Witcher) koja će se prikazivati na Netflixu ovog prosinca) ni debeli Superman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije