Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Glumac sve nasmijao fotkom s putovanja koja je postala hit: 'U dobrom društvu'

Foto: Perica Matijević
1/5
28.02.2020.
u 23:00

Bućan je s djevojkom Sarom Hdaghom i prijateljima trenutno na odmoru u Maroku, a na novoj fotografiji glumac pozira s čak pet koza na drvetu.

Društvene mreže hrvatskog glumca Dušana Bućana izgleda poput nekog putopisa s putovanja, a ni novom objavom ovaj glumac zagrebačkog HNK-a nije razočarao.

Glumac često objavljuje fotografije sa svojih putovanja, koje su često vrlo egzotična, a ovom fotografijom iz snova uspio je nasmijati sve svoje pratitelje. 

Bućan je s djevojkom Sarom Hdaghom i prijateljima trenutno na odmoru u Maroku, a na novoj fotografiji glumac pozira s čak pet koza na drvetu. 

1/13

- Koze i ja - napisao je glumac pored fotografije koju je objavio na svom Facebook profilu.

Glumac je inače vrlo pustolovnog duha pa se tako nedavno odvažio i na jahanje koja do Crnog mora s putopiscem Borisom Veličanom. Put im je bio dugačak čak 1.300 kilometara, a njihov hrabri pothvat snimljen je kao putopisni serijal za HRT, koji će uskoro biti emitiran. 

"Koja super fotka", "Fenomenalna fotografija", "U dobrom društvu", "Ovo s kozama je predobro", pisali su mu u komentarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije