Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad kasno za brak

Glumac Robin Williams oženio se treći put u 60. godini

robin williams
Foto: pixsell
1/3
25.10.2011.
u 08:19

Nova supruga poznatog glumca grafička je dizajnerica Susan Schneider koja mu je pomogla da se oporavi nakon teške operacije srca prije dvije godine.

Slavni hollywoodski glumac Robin Williams odlučio je okušati treću bračnu sreću. Naime, zvijezda američkih komedija proteklog je vikenda zaplovila bračnim vodama treći put, a njegova je nova odabranica grafička dizajnerica Susan Schneider. Vjenčanje je bilo Meadowood Resortu u Napa Valleyju.

– Neka ludilo vjenčanja počne – napisala je Williamsova kći  Zelda na Twitteru u subotu.

Robin i Susan zbližili su se nakon njegova drugog razvoda 2008. Susan mu je pomogla i nakon teške operacije srca godinu dana kasnije. Od tada su nerazdvojni.

Iz prijašnjih brakova Robin ima troje djece: sina Zacharyja (28), kćer Zeldu (22) i Codyja (19).

Komentara 2

PL
plavatrava
14:47 25.10.2011.

do je sad ono pravo . pravo do groba

DR
drug
22:07 25.10.2011.

Otkako je sa njom totalno se promijenio... Novi čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije