Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Glumac rekao da je usamljen, a stalno ga viđaju s ovom dizajnericom!

Foto: PA/Pixsell
1/7
26.09.2019.
u 21:40

Dizajnericu Sat Brad je upoznao prije godinu dana na događaju koji je organizirala grupa Red Hot Chilli Peppers.

Čini se kako je jedan od najpoznatijih glumaca u Hollywoodu, Brad Pitt, već tri mjeseca zaljubljen u Sat Hari Khalsa, dizajnericu nakita i duhovnog gurua.

Dizajnericu Sat Brad je upoznao prije godinu dana na događaju koji je organizirala grupa Red Hot Chilli Peppers. Cijelu večer sjedili su za istim stolom i razgovarali, ali nakon toga nisu ih više vidjeli zajedno.Tri godine nakon ljubavnog brodoloma i razlaza od glumice Angeline Jolie, Pitt je utjehu prvo pronašao u glumici Charlize Theron, no navodno se njihova ljubavna veza nakon mjeseci viđanja raspala u lipnju ove godine, prenosi Daily mail.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

S Charlize je već prije bio povezivan, no vezu nikada nisu potvrdili. Prema nepoznatom izvoru, njihova veza započela je još prošle godine kada su pozirali zajedno za jedan oglas. Kada je sve postalo intenzivno, Brad je odlučio okončati stvar. A zatim je nazvao Sat s kojom se zbližio tijekom ljeta. Na premijeri novog filma 'Ad Astra' koja je bila u Los Angelesu 19. rujna fotografirali su ih kako odlaze otprilike u isto vrijeme. Sa svakog događaja na kojem su se pojavili, otišli su odvojeno.

U filmu je riječ o odnosu oca i sina, a on, koji inače ne govori previše o privatnom životu ipak nije mogao izbjeći temu koja zanima mnoge. U intervjuu za strane medije konačno je progovorio o svom razvodu. - Morao sam shvatiti svoju krivnju u razdoru naše obitelji. Trebam naučiti kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pitt. Jolie i Pitt su se navodno rastali u jesen 2016. jer se glumac koji je u tom trenutku bio pijan, posvađao s 18-godišnjim sinom Maddoxom. Nakon toga je bio osumnjičen i za nasilje nad djecom, no nikada ga nisu optužili.

Osim toga progovorio je i o tome kako se osjeća jer stari. - Svi nosimo veliku bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da je jedino o čemu ljudi pričaju su njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što prije trebao poraditi na tome - zaključio je glumac.

 

Sat je 'vrlo jaka i ima prekrasan um. To je ono što ga privlači'. A pomaže i to da nije glumica, objasnio je izvor. Brad više nije zainteresiran za vezu s nekim iz zabavne industrije, nadodaje izvor. Navodno je Jennifer Aniston kupila komade iz njezine kolekcije nakita.

Izvor također napominje kako je riječ o vezi koja još uvijek nije ozbiljna, a Brad uživa u društvu dizajnerice koja je glumcu veoma posebna osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije