Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks skandal

Glumac prevario trudnu supruga pa joj se ispričao preko Instagrama

Foto: Instagram
1/3
18.09.2017.
u 15:19

Kevin Hart odlučio je priznati svoju grešku nakon što ga je žena s kojom je imao aferu počela ucjenjivati i tražiti novce od njega.

Glumac i komičar Kevin Hart snimljen je u zagrljaju nepoznate žene, koja ga je kasnije ucjenjivala i snimku njihovih nježnosti, nakon kojih je, navodno uslijedio i seks, pustila je u medije. 

Putem Instagrama ubrzo se javnosti obratio i glumac i ispričao se trudnoj supruzi i djeci. ž

 

 

 

- Nisam savršen i napravio sam veliku grešku u  prosudbi i zato sam se našao u okruženju u kojem se mogu dogoditi samo loše stvari. Znam da sam pogriješio, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja- rekao je u videu Hart.

Žena koja je snimku pustila u javnost ga je ucjenjivala i tražila je da joj isplati određenu svotu novaca. Navodno je žena sa snimke tražila milijune od Harta. - Neću dopustiti da se netko obogati na mojim greškama. Radije ću se suočiti sa svojim greškama - rekao je. 

 

Komentara 4

OB
ObrenM
16:23 18.09.2017.

Sve vise bjeljkinja traze crnce,radi toga sto velicina nije vazna.

MO
matK.O.
16:44 18.09.2017.

baš me interesira hoće li mu oprostiti,ajde večernji kad doznate napišite da li mu je oprostila.molim vas!

JA
jajahs
16:16 18.09.2017.

najvise boli kad se lupa po dzepu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije