Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava bomba

Glumac odlučio imenovati pedofile u Hollywoodu, a sada strahuje za život

Foto: Profimedia
1/6
25.02.2020.
u 22:30

Feldman je javno progovorio o svojim tvrdnjama prije dvije godine, a svog silovatelja planira imenovati u najnovijoj epizodi megapopularnog showa Dr. Oz.

Glumac Corey Feldman imenovat će muškarce za koje tvrdi da su silovali njega i njegovog prijatelja Coreya Haima, koji je umro 2010. nakon dugogodišnje borbe s alkoholom i drogama.

Film pod nazivom 'Silovanje dva Coreya' ponudio je šefovima Netflixa i ostalim streaming servisima, no oni su ga odbili zbog pravnih razloga. Feldman je javno progovorio o svojim tvrdnjama prije dvije godine, a svog silovatelja planira imenovati u najnovijoj epizodi megapopularnog showa Dr. Oz.

 

1/10

'Vjerujem da je moj zlostavljač kontaktirao nekog tko mi je blizak i rekao toj osobi da zna gdje sam' kazao je Feldman u najavi za emisiju i dodao: 'Nisam se obazirao na to, ali onda su me izboli nože, pa me zamalo pregazio auto. Takve stvari su se događale jedna za drugom u posljednje tri godine'.

Bivša dječja zvijezda već je ranije tvrdio kako ga je, kad je bio mali napastovao kolega Jon Grissom, no u filmu će imenovati više ljudi, a Feldman tvrdi da mu je ugrožen život. Film će na svojoj web stranici objaviti devetog ožujka, noć prije godišnjice smrti njegovog prijatelja Coreya Haima, te će imenovati i muškarce za koje vjeruje da su silovali Haima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije