Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crno-bijeli svijet

Glumac o prestanku snimanja serije: 'Pametna televizija kupila bi 4. i 5. sezonu'

24.03.2017., Zagreb - Glumac Slavko Sobin u kvartu Knezija. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
30.03.2019.
u 12:33

Nakon objave da je serija Crno-bijeli svijet završila sa snimanjem 3. sezone krenule su brojne rasprave je li to zaista kraj serije, kako se moglo naslutiti iz objave Slavka Sobina, koji glumi Žungula.

Nije upitno da je serija 'Crno-bijeli svijet' osvojila gledatelje širem regije, a nedavna vijest o prestanku njezina snimanja izazvala je brojne reakcije.

Između ostalog i reakciju protagonista serije Žungula, kojeg igra splitski glumac Slavko Sobin. On je svojom objavom o prestanku snimanja šokirao i rastužio fanove, a objasnio je kako bi on zauvijek snimao seriju, ali da 'je to do HRT-ove produkcije'.

- Moja izjava je pogrešno prenesena. Oprostio sam se od uloge koju obožavam i koju radim već tri godine i od publike koja je stvarno divna. Ali serija nije ukinuta, već su odrađene tri sezone koje su naručene. Nije HRT naglo ugasio seriju, već je treća sezona završena. Naručene epizode smo snimili. Publika pita nas glumce zašto ne snimamo i šalju nam hrpe poruka. Napisao sam i da nije do nas, a da se za pitanja moraju obratiti HRT-u. Meni je čak i neugodno što je ispalo da ja vodim kampanju protiv toga – rekao je Sobin za 'Dnevni Avaz'.

Otkrio je kako već ima ugovorene obaveze do kraja 2020. godine, te da se ne bori za posao. Ipak smatra da sva pitanja treba uputiti HRT-u jer se oni financiraju od građana, koji zbog toga imaju pravo izraziti svoju želju o formiranju programa. Dodao je kako vjeruje da projekt s tolikim uspjehom i rastućom gledanošću treba snimati dalje.

- Pametna televizija bi odmah kupila i četvrtu i petu sezonu. CBS (Crno-bijeli svijet) je svake sezone sve uspješniji. Ali nikakvu obavezu HRT nema prema nama kao prema vanjskoj produkciji. Volio bih da je to jasno – ističe Splićanin kojem je ogromna želja da bude dio serije, ukoliko dođe do njezinog nastavka. Zadovoljan je odjekom svoje popularnosti, jer kaže da se tim poslom bavi deset godina i ništa nije postigao preko noći, a ni preko veze.

Između ostalog, Slavko je i dio 'Plesa sa zvijezdama' na Novoj TV gdje mu je partnerica Gabriela Pilić.

Pogledajte što je Nina Badrić rekla nakon osvajanja Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 5

LO
Lot
22:04 30.03.2019.

Ma nemate pojma, serija je odlicna, a vi mi se cinite kao klinci koji nemaju pojma kako je prije bilo. Pitajte malo roditelje

WE
weAreCro
15:41 30.03.2019.

A to gledaju samo jugonostalgicari, miljenici tadasnjeg rezima koji se sa suzom u oku sjecaju kako im je tada bilo super. Njima cak nije ni bitno tko i kako glumi jer im je prica super pa im je onda sve u toj prici super. Ja sam imao izrazitu zelju pogledati tu seriju ali sam odustao zbog katastrofalno amaterske glumacke ekipe.

DU
Deleted user
15:41 30.03.2019.

Što su u prvoj sezoni učinili od poletnih, rockerskih 80tih, to je za zatvor. Kasnije nastavke nije mi niti palo na pamet gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije