Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu planirali

Glumac Jeremy Renner čeka dijete s bivšom djevojkom

jeremy
Pixsell
16.01.2013.
u 17:05

– Šokirao si me – navodno je Longoria odgovorila Renneru kad joj je rekao da će postati otac idućeg mjeseca kad je Jessin termin poroda

Na dodjeli Zlatnih globusa Jeremy Renner povjerio je kolegici Evi Longoriji intimnu informaciju, ali već danas o njoj bruji cijeli svijet! Naime, 42-godišnji junak akcijskog hita "Bourneovo naslijeđe" šapnuo je popularnoj "kućanici" da čeka dijete s bivšom djevojkom Jess Macallan.

To je načulo još dvoje gostiju koji su vijest rado podijelili s časopisom Us Weekly.

– Šokirao si me – navodno je Longoria odgovorila Renneru kad joj je rekao da će postati otac idućeg mjeseca kad je Jessin termin poroda. U visokoj trudnoći buduća majka preselila se u kuću bivšeg dečka u Los Angelesu gdje se priprema za porod.

Jeremy i Jess bili su u vezi četiri godine, a prekinuli su 2010. godine kad je Macallanina želja da postane glumica uzela maha što je razdvojilo par. Upoznali su se dok je ona kao 23-godišnjakinja radila na filmskom festivalu u Floridi.

Da se opet "spetljaju" prošle godine, nije ih spriječilo ni to što se Macallan u međuvremenu udala za drugog. Sumnjamo da će brak preživjeti ovo iskušenje.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
ja sam gladan
17:27 16.01.2013.

Glumac Jeremy Renner čeka dijete s bivšom djevojkom ????? A nije nam javio kad je ostao trudan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije