Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nećakinja pronašla tijelo

Glumac iz hit serije pronađen mrtav, pored njega bio je bijeli prah

Foto: Twitter
02.11.2019.
u 21:49

Ovog glumca irskih i talijanskih korijena pamtit ćemo i po nezaboravnim scenama u kultnim serijama i filmovima poput Gilmorca, Ljeto kad je ubijao Sam, Donnie Brasco i Carlitov način

Glumac Brian Tarantina poznat po ulozi u seriji The Marvelous Mrs. Maisel pronađen je mrtav u svome stanu na Manhattanu.

Beživotno tijelo pronašla je glumčeva nećakinja, a medicinsko osoblje uskoro je ustanovilo da je do smrti došlo zbog predoziranja 'bijelim prahom' koji je pronađen u blizini 60-godišnjaka.

Još uvijek se čekaju službeni nalazi obdukcije koji će potvrditi uzrok smrti, prenosi Daily Mail.

Brianova posljednja uloga bila je u gangsterskoj drami Andrea Berloff Kraljice zločina, a istog je mjeseca izašla i Oscarom nagrađena krimi drama BlacKkKlansman gdje je glumio policajca Claya Mulaneyja. 

Ovog glumca irskih i talijanskih korijena pamtit ćemo i po nezaboravnim scenama u kultnim serijama i filmovima poput Gilmorca, Ljeto kad je ubijao Sam, Donnie Brasco i Carlitov način.

Komentara 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
02:46 03.11.2019.

Štaub šećer?

VL
vlada1
23:34 02.11.2019.

Kaj se otroval Neopitroidom?

DU
dugi
08:29 03.11.2019.

Glavno je da znamo cijih je korijena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije