Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne podnosi alkohol

Glumac Eddie Murphy nije se napio već osamnaest godina

eddie murphy
Pixsell
03.11.2011.
u 15:34

Posljednji put napio se na medenom mjesecu prije 18 godina i nakon tri čaše šampanjca bilo mu je jako loše.

Glumac Eddie Murphy posljednji je put uživao u alkoholu prije 18 godina na medenom mjesecu sa sada bivšom suprugom Nicole Mitchell. Popio je tri čaše šampanjca koje su mu zadale glavobolju i mamurluk.

– Napio sam se samo dva puta u životu, a zadnji je put to bilo na medenom mjesecu prije 18 godina. Prvih pet minuta nakon što sam popio te tri čaše šampanjca osjećao sam se super, nakon toga mi je bilo grozno i odlučio sam da to iskustvo više nikada neću ponoviti – ispričao je komičar. Kaže da je ljubomoran kad vidi kako se ljudi u njegovu društvu opijaju i dobro zabavljaju i zavidi im na tome, ali zna da bi, kad bi okusio alkohol, imao problema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije