Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposluh

Glumac Danny Glover završio iza rešetaka jer je prosvjedovao

danny glover
Pixsell
19.04.2010.
u 09:53

Hollywoodska zvijezda u petak je pritvorena jer se pridružila prosvjedu nezadovoljnih radnika ispred tvornice Sodex u gradiću Gaithersburgu.

Glumac Danny Glover u petak je završio iza rešetaka. Glover, kojeg pamtimo po ulogama policajca iz filmova "Smrtonosno oružje" u kojem mu je partner bio Mel Gibson, uhićen je u petak jer je se pridružio nezadovoljnim radnicima u američkom gradu Gaithersburgu tijekom njihova prosvjeda ispred tvrtke Sodex.

Sindikalisti su pred tvrtku došli kako bi zatražili ostvarenje svojih prava, a 63-godišnji glumac odlučio im se pridružiti. Policija je prosvjednicima jasno rekla do koje crte ispred tvornice mogu ići, no Glover i još jedanaest prosvjednika odbili su poslušnost dečkima u plavom i liniju su prešli. Glumac će svoj neposluh naplatiti ležanjem u zatvoru 90 dana ili novčanom kaznom od tisuću dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije