Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
scene s paga

Glumac 'Černobila' jednu od najstrašnijih scena snimio je u Hrvatskoj

Foto: HBO
1/4
19.06.2019.
u 06:30

Jared Harris za potrebe snimanja morao je više puta ponavljati scenu u kojoj jede stopalo od želatine, što mu je predstavljalo veliki problem.

Glumac Jared Harris, koji je u posljednje vrijeme javnosti postao poznat zbog jedne od trenutno najpopularnijih serija "Černobil", ispričao je jednu od najgorih scena koju je snimio upravo u Hrvatskoj.

Riječ je o seriji "The Terror" u kojoj Harris glumi glavnog lika Francisa Croziera koji je u Arktičkoj ekspediciji 1840. godine ostao zarobljen prilikom potrage za prolazom koji bi mogao poboljšati trgovinu između Europe i Azije. Scena u kojoj jede stopalo, koje je bilo od želatine, bila mu je posebno teška.

"Bilo je prilično odvratno", priznao je glumac koji je scenu morao snimati par puta da bi bila što uvjerljivija. S obzirom na pretežito mušku populaciju na setu, sve probleme rješavali su kroz natjecanja. Harris je u intervjuu ispričao i da su formirali tim za nogomet koji je igrao protiv hrvatske ekipe i izgubio.

Serija "Černobil" prikazuje nesreću četvrtog reaktora nakon koje je povećana radioaktivnost uočena nad većim dijelom Europe. Snimana je u Ukrajini i u nuklearnoj elektrani u Litvi koja više nije u pogonu, a nakon završetka serije 'Igra prijestolja' zaludila je ljude diljem svijeta i povećala interes za posjetom mjesta jedne od najvećih nesreća ikad.

Komentara 5

DU
Deleted user
07:47 19.06.2019.

Još je strašnija scena vaše dugogodišnje podrivanje Hrvatske države koju ste odavna počeli blatiti "u rukavicama" a u posljednje vrijeme potpuno otvoreno. Samo pogledajte jutrošnje naslove na svome "portalu". Sad me zbog ovoga ponovo izbacite na 7 dana, može i zauvijek.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
08:36 19.06.2019.

@pero-lero potpisujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije