Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne reakcije

Gledateljima BBC-ja ovaj nastup poznatog benda bio je vulgaran, pogledajte i procijenite sami

Foto: Profimedia
1/4
10.03.2020.
u 14:19

Djevojke su pjevale novi singl "React" odjevene u izazovne kostime, a njihov nastup bio je jednako izazovan. Publika ga je ocijenila previše vulgarnim i zbog toga su na adresu BBC-ja pristigle brojne pritužbe

Grupa Pussycat Dolls 26. veljače gostovala je u emisiji "The One Show" koja se prikazuje na BBC-ju 1, a njihov nastup jako je uzrujao gledatelje.

Djevojke su pjevale novi singl "React" odjevene u izazovne kostime, a njihov nastup bio je jednako izazovan. Publika ga je ocijenila previše vulgarnim i zbog toga su na adresu BBC-ja pristigle brojne pritužbe, točnije njih 119.  BBC je nakon pritužbi gledatelja poslao priopćenje u kojem su rekli kako su s djevojkama iz benda dogovarali nastup i radili su  na tome da nastup bude prikladan, ali dodali su i kako su Pussycat Dolls poznate po svojim izazovnim nastupima. 

Dodali su i kako shvaćaju da se dijelu gledatelja ovakav nastup nije svidio. Bend Pussycat Dolls okupio se opet nakon stanke i odlučile su ponovno pokušati osvojiti glazbenu scenu te se pripremaju i za veliku turneju. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
14:59 10.03.2020.

ma kakva srpska pevaljka, pa lidija bačić ima manje odječe na sebi nego ove tu, .. da ne nabrajam dalje hrvatsko estradno novokomponovano nebo....

DU
Deleted user
14:38 10.03.2020.

Mi smo balkanjerosi, navikli smo na veći prag tolerancije prema ženama, piću, psovkama itd.

Avatar southman
southman
14:25 10.03.2020.

haha svaka srpska pevaljka je duplo obnaženija od ovih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije