Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Gledatelji žiriju: Treba vam nekoliko terapija da naučite što je ljudskost

Foto: Nova TV
1/5
05.11.2018.
u 08:25

Gledatelji su nakon sinoćnje emisije na Facebook stranici Supertalenta dali svoj sud o žiriju i ocijenili su kako bi trebali pažljivije birati riječi kad kritiziraju natjecatelje.

Ti moraš znati da je ovo sad bilo dno dna – poručila je sinoć u Supertalentu Martina Tomčić natjecatelju Filipu Ratkoviću koji se u showu predstavio kao mađioničar i komičar.

Njegov stand-up nije oduševio ni Maju Šuput koja mu je rekla:

– Da ne ubijem atmosferu do kraja, samo ću reći da je ovo bilo možda najlošije ikada u Supertalentu.

Gledatelji su nakon toga na Facebook stranici Supertalenta dali svoj sud o žiriju i ocijenili su kako bi trebali pažljivije birati riječi kad kritiziraju natjecatelje.

– Zar četiri odrasle, kompetentne, uspješne i izgrađene osobe doista ne znaju odbiti kandidata koji ne zadovoljava, a da ga se ne uvrijedi i maksimalno ne ponizi u udarnom terminu? Čudimo se dječjem zlostavljanju i ismijavanju po školama i ulicama... pa vidimo  odakle to dolazi i kakvo nam je društvo! Sramota za produkciju, sramota za te odrasle ljude, sramota za njihove roditelje, sramota za njihovu djecu – napisala je jedna gledateljica.

 

 

Oštar je bio i ovaj komentar:
– Njima grupno treba nekoliko terapija i satova da nauče što je to takt i ljudskost.  On je natjecatelj, ti sudac, a oboje samo ljudi. Zašto ga ismijavati kad znaš da bi se i sam osjećao kao smeće da te netko pred stotinama tisuća ljudi popljuje?

Komentara 20

AN
AnteKino
08:51 05.11.2018.

Treba ih poškropit onaj slikar ku...m......

DU
Deleted user
09:10 05.11.2018.

Škart-emisija...

VO
Vruće_olovo
09:17 05.11.2018.

Pogotovo se Šuputica nema što javljati, prodaje trash za cash, a ponaša se kao da je zadužila svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije