Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup podignuo prašinu

Gledatelji zgroženi: "Degutantno, pogotovo u mjesecu žena oboljelih od raka dojke"

Foto: Nova TV
1/3
28.10.2019.
u 09:57

Busty Heart svojim se talentom upisala u Guinnessovu knjigu rekorda, no neke gledatelje Supertalenta nije uspjela osvojiti.

Susan Sykes iz Massachusettsa na pozornici Supertalenta predstavila se neviđenim talentom. Ova 59-godišnjakinja, poznatija pod umjetničkim imenom Busty Heart, golemim poprsjem lomila je sve pred sobom, njezin nastup podignuo je puno prašine.

No neke gledatelje ovog reality showa nije uspjela oduševiti. Naime, mnogi smatraju da je ovo što je pokazala bilo neprimjereno.

Foto: Nova TV

 

Drvene daske, lubenice, limenke... Ništa od toga ne predstavlja problem za Susan i njezine grudi, a to će večeras i dokazati. Busty Heart svojim se talentom upisala i u Guinnessovu knjigu rekorda, a svoj talent pokazuje već više od dva desetljeća na raznim talent-showovima.
"Ovo se nije smjelo pustiti, pogotovo u listopadu, mjesecu oboljelih i liječenih žena od raka dojke! Ako ovoj ženi nikada nije nitko dao do znanja da voli svoje tijelo, mogao je to učiniti ovaj žiri, ako ništa drugo, prekidanjem nastupa! A, nisu....osim Martine, kojoj je vjerojatno sve ovo prošlo kroz glavu i uputila poziv ženama na mamografiju!" komentirala je jedna gledateljica.

Naime, Martina joj je gotovo odmah stisnula X te komentirala kako joj je muka. S najstrožom članicom žirija složila se još jedna komentatorica.

"Ovo je fakat degutantno. Baba od 60 godina s obješenim sisama razbija stvari. Svima koji su bili tamo trebali su dati vrećice za povraćanje" napisala je dok je jedna gledateljica samo kratko napisala: "Fuj."

Neki, malo slobodniji gledatelji, Busty su usporedili s Kristinom Mandarinom.

"Kristina Mandarina za 20 godina" stoji u komentaru.

Busty trenutačno nosi košaricu veličine H, a do nje je došla nakon devet operacija koje je imala u proteklih 14 godina. Svaka dojka trenutno joj teži čak devet kilograma, no njihova težina ne predstavlja joj problem već odjeća koju teško pronalazi. Ona lomi drvene daske, lubenice, limenke... Ništa od toga ne predstavlja problem za Susan i njezine grudi, a to je večeras i dokazala. Busty Heart svojim se talentom upisala i u Guinnessovu knjigu rekorda, a svoj talent pokazuje već više od dva desetljeća na raznim talent-showovima.

 

– Imam jedan grudnjak u svojoj veličini, ali takvi modeli više nisu u prodaji. Zato ne nosim grudnjak. To je tajna. Grudnjak bi mi se urezao duboko u ramena, zato ga nikad ne nosim – pojasnila je Susan koja kaže kako je zbog gigantskog poprsja često imala komplekse tijekom srednjoškolskih dana.

Osim u showovima, u kojima je prava atrakcija, okušala se i u glumi. Uloge je ostvarila u filmovima kao što su "The Dictator" i "Departed", a sudjelovala je i u showu "Botched", realityju o neuspjelim estetskim operacijama.

 

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
11:59 28.10.2019.

nema tu nista lose. njezim nastup nema veze sa 'mjesec raka dojke' ima posebni talent i super. pogotovo kada muskarci ostaju zgrozeni u ime zena...

DD
dobar.d
13:27 28.10.2019.

Ova baka od Conana Barbarina se već proslavila u raznim TV show emisijama diljem svijeta i sad kad su Janko i Bilman napokon imali priliku razotkriti tajnu njezina oružja hineći lažnu moralnost odbili su bakinu ponudu da vlastoručno provjere prirodnostt (silicon-metal free) njezina dva malja. Kad je baka napustila poprište bitke, Bilman se odjedared pretvorio u generala poslije bitke žaleći se Janku na njihov udruženi zločinački kukavičluk : "Trebali smo ih (maljeve) istovremeno podići (ti s lijeva, a ja s desna ili obrnuto) i provjeriti im težinu i tvrdoću!" Kasno Janko i Bilman na Kosovo stižu, prošla baka s kolačima....

Avatar Burviles
Burviles
16:30 28.10.2019.

bilo bi manje raka cicama da po malo tuckaju i vrtiju dečkima ili muževima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije