Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivni preokret

Gledatelji zasuli Škoru komentarima nakon otkazivanja Nu2: ' Ima tezgu u svatovima u Gornjoj Čačkalici'

Foto: HRT
1/5
20.05.2020.
u 10:30

Dolazak pjevača i čelnika Domovinskog pokreta najavljen je na službenoj Facebook stranici emisije 'Nedjeljom u dva', a samo nekoliko sati kasnije uslijedio je preokret.

Ove nedjelje u vrućem stolcu preko puta HRT-ova voditelja Aleksandra Stankovića trebao se naći Miroslav Škoro. Dolazak pjevača i čelnika Domovinskog pokreta najavljen je na službenoj Facebook stranici emisije ''Nedjeljom u dva'', a samo nekoliko sati kasnije uslijedio je preokret.

1/1

"Zbog, kako kaže, terenskih obaveza Miroslav Škoro otkazao je ovotjedno gostovanje u emisiji Nedjeljom u 2", obznanjeno je na njihovoj stranici. Škorino otkazivanje izazvalo je lavinu komentara ispod objave o otkazivanju. Neki od gledatelja smatraju kako Škoro nema hrabrosti sjesti pred Stankovića.

"Zna da bi ga Aco izrešetirao pitanjima, pogotovo vezano za imovinu i svjetonazorska pitanja od kojih bježi pa utekao", smatra jedan od gledatelja.  Bilo i onih koji si su sve okrenuli na šalu. "Ima tezgu u svatovima u Gornjoj Čačkalici pa se mora naspavati...", komentirao je jedan od gledatelja.

"Očekivala sam da u suzama napusti studio zbog vaših oštrih pitanja! A on podvio rep i pobjegao! Ko neki seoski ker-lutalica! Dajte nam goste od kojih možemo nešto pametno čuti! Pozovite Blogera Krulu!" nadovezala se druga gledateljica.

Foto: Daniel Pavlić

Neki su pak uvjereni da je odluka o otkazivanju strateški potez. "Vidjeli smo da je Škoro dobar orator i komunikator tako da to sigurno nije razlog njegovog nedolaska u emisiju, ali da otkaz nije slučajan je sigurno, prije da je riječ o strateškom potezu. Škorino biračko tijelo ne cijeni Stankovićevu emisiju i za njih je ovo pozitivna stvar. Npr. možda je nešto deseto, ali slučajno nije sigurno", uvjeren je jedan od gledatelja.

Foto: Daniel Pavlić

Foto: Daniel Pavlić

Otkazivanje gostovanja za Večernji list komentirali su i iz Domovinskog pokreta odbacivši tvrdnje da Škoro izbjegava doći u emisiju.  "Naravno da se radi o obvezama na terenu. Domovinski pokret čvrsto stoji iza svojih stavova i izjava pa je suviše govoriti o ikakvom pragmatičnom izbjegavanju gostovanja. Važan nam je svaki sat i dan budući da mjesec i pol dana Miroslav Škoro i njegovi partneri nisu doslovno mogli izaći iz grada i sada moramo nadoknaditi izgubljeno. Do izbora je ostalo malo vremena, a u tom smislu procijenili smo da nam je najvažniji odlazak na teren. Moramo obići cijelu Hrvatsku iako smo itekako svjesni da je riječ o udarnom terminu emisije. Ovo je možda bio posljednji trenutak za gostovanje budući da neposredno prije izbora u emisiju vjerojatno neće biti pozivani politički akteri", kazali su nam iz Domovinskog pokreta.

Komentara 60

ST
Starotopoljanin
10:59 20.05.2020.

ima i pravo sto nije dosao kod stranackog novinarcica.zna se za koga taj aca radi.

KO
komunikolog
11:04 20.05.2020.

Upregnula se cijela kamarila. Čestiti HDZ. Bitno je da se ne dira koalicijske partnere Pupovca, Radina i Kajtazija.

PE
petarbukovacZagreb
13:25 20.05.2020.

Aco je dosadio i Bogu i Vragu, zašto ne bi i Škori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije