Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im jasno kako

Gledatelji 'Večere za 5' primijetili nešto neobično: To nije bio desert koji je pripremala

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/9
08.06.2021.
u 08:31

Maja je svojim gostima u sinoćnjoj emisiji pripremila zdrave obroke, a gledateljima nije jasno kako to da je torta izgledala drukčije kada ju je pripremala i drukčije kad ju je poslužila.

Prvi dan u ''Večeri za 5 na selu'' u Puli i okolici domaćica je bila osobna trenerica Maja kojoj su u goste došli Vidmarijo, Barbara, Ljubica i Mira. Svojim gostima odlučila je za večeru servirati zdrava jela za koja je na kraju večere osvojila 33 boda. Poslužila im je zdravi burek naziva Zdravi hrskavi zalogajčić, nakon zdravog predjela stiglo je i zdravo glavno jelo Fit, a sit, pa sirova torta No guilt. Za večerom nije bilo vina i to je prvo što su gledatelji ovog RTL-ova showa zamjerili domaćici Maji, smatraju da je trebala ponuditi vino bez obzira na to što ga ona ne pije.

Goste na večeri posebno je oduševila sirova torta koju im je Maja servirala za desert, ali gledatelji su i tu primijetili nešto neobično. Naime, uočili su kako se krema u posluženoj torti i cijeli izgled torte dosta razlikuju od torte i kreme koju su gledali dok je Maja pripremala desert. Nisu štedjeli Maju kritika u svojim komentarima na Facebook stranici "Večere za 5 na selu".

"U procesu kuhanja krema sirove torte je svijetla i 'glazura' upada u nju, a servirana torta ima čoko kremu s nekom totalno drukčijom glazurom", primjećuje jedna gledateljica, a to je istaknuto u još nekoliko komentara na Facebooku. "Moje je mišljenje da je desert spreman samo za kameru i da se fil nije stigao ohladit. Na njega je stavila glazuru pa je tako ispalo, a za večeru je imala već pripremljen desert koji je imao tu fazu hlađenja i ispao je kako je trebalo", zaključuje jedna gledateljica, a druga dodaje: "Desert nije bio isti kao onaj koji je pripremala." Osvrnuli su se gledatelji i na činjenicu da Maja svojim gostima nije poslužila vino jer ga ona ne pije pa je na stolu bilo samo vode i sokova.

"Pa nelogično je da nema čaše vina. Je l' čaša vina nezdrava? Ne bih rekla jer čak ga i doktori preporučuju za rad srca i krvne žile, crno potiče željezo u krvi... Uglavnom u tome je fulala, jer mogla ga je ponuditi, pa tko želi. nek' uzme... Smiješna ponuda gostima, mineralna voda, obična voda i sok, kao da su djeca za stolom", poručuje jedna gledateljica. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AJ
ajetodoo
19:17 08.06.2021.

Nije bilo rakije na dočeku, ni vina uz jelo, ja bih odmah otišao doma. Zapravo, ne doma, nego u prvu birtiju.

MO
modovisisajteMaraschino
10:05 10.06.2021.

Jel ovo birtija za 5? Sve alkosi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije