Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završnica showa

Gledatelji 'Superpara' negoduju zbog finala: 'Razočarana sam i to jako'

Foto: RTL
1/8
17.10.2020.
u 11:30

Titulom 'Superpara' okrunili su se Ratka i Gordon. Par iz Slatine osvojio je 117,494 kune, a odmah nakon završetka emisije gledatelji su počeli komentirati pobjednike na društvenim mrežama.

U finalu druge sezone RTL-ove zabavne emisije „Superpar" borili su se Ratka i Gordon, Dolores i Anton, Nikolana i Marko te Marijeta i Balcano, a titulom 'Superpara' okrunili su se Ratka i Gordon. Par iz Slatine osvojio je 117,494 kune, a odmah nakon završetka emisije gledatelji su počeli komentirati pobjednike na društvenim mrežama.

1/12

I dok su neki oduševljeni novim hrvatskim 'Superparom' bilo je i onih koji smatraju da Rajka i Gordon ne zaslužuju pobjedu te da ona trebala završiti u rukama Dolores i Antona. No, osim na ishod finala mnogi su se požalili i na finalni zadatak koji je prema njihovom mišljenju bio daleko lakši od zadatka u prvoj sezoni.

- Da li sam ja jedina razočarana težinom i dužinom zadatka? Ova i prošla sezona, nebo i zemlja - napisala je jedna gledateljica na Facebook stranici showa, a ispod njezinog komentara odmah su se počeli javljati istomišljenici.

"Ovo je nedovršena priča",  "I ja sam razočarana i to jako...prva sezona je bila puno bolja i jako tezi zadatci...pogotovo finalni zadatak.Smatram da nije fer", "I ja razočarana....sve čekam bit će još nešto poslije torte.. kad ono to je to!!", "Prva sezona je bila puno teža", poručili su.

Foto: Daniel Pavlić

Inače, nakon pobjede oglasio se i Gordon i zahvalio svima na podršci. - Hvala ljudi na toliko ljubavi, podrške i inspiracije, divni ste. Puno nam znači da nas prihvaćate ovako drugačije i baš ste nas dirnuli! - napisao je novopečeni pobjednik.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
12:03 17.10.2020.

zar stvarno ima osoba koje gledaju ovo?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije