Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Gledatelji sumnjaju da je nanesena nepravda jednom paru, ovo je odgovor Nove TV

Foto: Nova TV
1/9
25.03.2019.
u 20:20

U prikazanoj grafici na uvjerljivo zadnjem mjestu po glasovima publike bio je upravo Davor s 3,8 posto glasova. Ana je imala 6,7 posto, a Marko 9.3 posto glasova publike. Kada bi se ti glasovi pribrojili glasovima žirija iz prve dvije emisije Davor i Ana bi imali po 7 bodova, a Marko čak 16, te ni po kojoj računici nije mogao ići u plesni dvoboj.

Druga epizoda showa Nove Tv donijela je i prvo ispadanje. Nakon plesnog dvoboja u kojem su se našli Marko Grubnić s partnericom Elom Vuković i Ana Vučak Veljača s partnerom Mariom Ožboltom emisiju su napustili Ana i Mario. No, sudeći po onom što su nam prezentirali u subotu na kraju emisije, Marko i Ela uopće nisu trebali plesati u dvoboju, nego Davor Garić i njegova partnerica Valentina Walme.

Naime, u prikazanoj grafici na uvjerljivo zadnjem mjestu po glasovima publike bio je upravo Davor s 3,8 posto glasova. Ana je imala 6,7 posto, a Marko 9.3 posto glasova publike. Kada bi se ti glasovi pribrojili glasovima žirija iz prve dvije emisije Davor i Ana bi imali po 7 bodova, a Marko čak 16, te ni po kojoj računici nije mogao ići u plesni dvoboj. 

Foto: Screnshot

Situacija je posebno zanimljiva kada se zna da je Davor Garić voditelj Nove TV, a Valentina je jedna od najtraktivnijih plesačica. Gledatelji koji su primijetili ovu grešku s pravom su se zapitali jesu li ih namjerno željeli zaštiti od ispadanja?

S Nove TV su nam potvrdili kako je u prikazu na kraju emisije došlo do greške uzrokovane ljudskim faktorom, pa su prikazani krivi postotci za Marka Grubnića i Davora Garića.

- Došlo je do nenamjerne pogreške u grafičkom prikazu postotaka rezultata glasovanja publike na kraju emisije. To nije utjecalo na finalnu rang listu natjecatelja showa, koju daje ukupan zbroj bodova od žirija i publike, koja je nedvojbeno ispravna. Kao što smo već vidjeli u emisiji, prvo su mjesto zauzeli Slavko i Gabriela, dok su plesni parovi Marko i Ela te Ana i Mario otišli u plesni dvoboj - kazali su s Nove TV. 

Pogledajte video: Ovo su natjecatelji ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama

Ključne riječi

Komentara 2

GR
gragakarlovac
21:44 25.03.2019.

Naprijed modni macak!

DU
Deleted user
20:39 25.03.2019.

Nekako mi se čiini da je član jedne seksualne manjine bio blagonaklon prema drugom članu te iste manjine......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije