Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27 godina?

Gledatelji su zbunjeni, nije im jasno koliko to godina ima vampirica iz Splita

Foto: RTL
1/10
29.09.2020.
u 17:26

Olja je u emisiji rekla da ima 27 godina, ali kako mnogi misle da je i mlađa zbog stila odijevanja.

Vampirica iz Splita Olja Einfalt privukla je pažnju u ovom tjednu prikazivanja emisije "Večera za 5 na selu". Olja kaže kako je na svoj rođendan odlučila postati vampirica. - Odlučila sam stati na kraj tome i postati vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. stoljeću i živjet ću vječno! To je poruka kako su godine samo broj i da se ne trebamo stavljati u okvire koje nam društvo nameće u određenim godinama. - rekla je Olja.

Odlučila je kako će svaku večer na večere dolaziti kod domaćina i predstavljati se kao neka druga osoba, a gledatelje je najviše zbunilo koliko zapravo godina ima Olja. Ona se u showu predstavila kao 27-godišnjakinja ali da joj mnogi zbog stila govore da izgleda kao 22-godišnjakinja, a gledatelji u komentarima na internetu sumnjaju da je to baš istina. - 27 godina ima samo u mislima - piše u jednom od komentara dok drugi komentator tvrdi kako je gospođa Olja 57- godišnjakinja.

U intervju koji nam je dala rekla je kako ima kći koja je na fakultetu dizajna pa je malo teško povjerovati da Olja ima samo 27 godina. Ova umjetnica i dizajnerica nakita očito se odlučila malo poigrati i ne odavati gledateljima svoje prave godine. Ali zato se potrudila prirediti pravi show gledateljima ali i ostalim natjecateljima kojima će na svojoj večeri poslužiti i pravu krv.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Daniel05041986
07:14 30.09.2020.

47

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije