Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Gledatelji su totalno razočarani: Izvođači sramite se, ocjenjivanje je dogovoreno

Foto: Nova TV
1/8
28.12.2020.
u 08:36

Publika je komentirala finale showa i smatraju kako Fabijan nije zaslužio pobjedu i većini je favorit bio jedan drugi kandidat.

Fabijan Pavao Medvešek izvedbom ''The Greatest Show'' u imitaciji Hugha Jackmana pobijedio je sinoć u šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Vodila se tijesna borba između njega i Marka Braića, ali na kraju je zbog glasova žirija i ostalih natjecatelja do pobjede doveo Fabijana. 

Gledatelji ovog showa Nove TV nisu zadovoljni ovakvim ishodom i po njihovom mišljenju pobjedu je zaslužio Fabijanov kolega glumac Marko Braić što je velika većina jasno dala do znanja u komentarima na službenoj Facebook stranici emisije.

- Šteta, na kraju izvrsne sezone u kojoj sam zaista uživala gledajući sve epizode sa mojom familijom totalno sam razočarana načinom bodovanja u finalu i time što Marko nije pobijedio jer je najbolji i najkompletniji kandidat. Ovo mi je došlo kao šaka u oko... Mrzim nepravdu... Marko za nas si najbolji ne zato ča si naš Istarski tić nego zato ča si br. 1. .- napisala je jedna gledateljica, a druga je dodala:  - Svaka čast Fabijanu ali sorry Marko je trebao pobijedit tim više što je zadnju transformaciju bio žena. Nije pošteno.

Gledatelji nisu zadovoljni ni načinom glasovanja i smatraju kako je nepravedno što je pobjedu odnio Fabijan jer po njihovom mišljenju tijekom cijele sezone je Marko imao bolje transformacije. - Nezasluženo, moralni pobjednik je Marko. Izvođači sramite se, ocjenjivanje dogovoreno. Fuj, može li išta u ovom slučaju od države biti objektivno? Fabijan je izvrstan, ali Marko je definitivno cijelu sezonu vodio, ovo nam je uprljalo dojam na izvrsnu emisiju. - nezadovoljni su gledatelji.

Foto: Daniel Pavlić

Komentara 3

OK
okozaoko
10:03 28.12.2020.

Tko im je kriv, nisu trebali gledati te gluposti. Da su buljili u zid umjesto toga, manje bi se uzrujavali i bolje proveli vrijeme.

BL
bluescreen
09:55 28.12.2020.

kaj je to? To netko gleda??

Avatar LauraAE96
LauraAE96
09:01 28.12.2020.

Оvdjе vаs čekaju sjаjne djevojке! ----- www.xxlady.xyz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije