Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
superpar

Gledatelji stali na stranu Hane i Gorana, a za Mateu i Zvonu kažu da su ulizice

Foto: RTL
1/6
12.04.2019.
u 11:57

Iako su Matea i Zvonimir bili najuspješniji u tjednim zadacima, gledatelje nisu oduševili svojim ponašanjem.

U zadacima koji su bili postavljeni pred parove u RTL-ovu showu "Superpar" najviše novca osvojili su Matea Malnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak.

Ovaj par zajedno je šest godina, od kojih su dvije u braku, a upoznali su se preko društvenih mreža. Iako su se u zadacima pokazali kao najuspješniji par, svojim ponašanjem Matea i Zvonimir nisu baš oduševili publiku showa, što su im dali i do znanja na Facebook stranici ovog realityja. 

– Uopće mi se ne sviđaju, pokupili su svu pamet svijeta. Čak djeluju fejk. Meni se uopće ne sviđaju tako puni sebe, pokupili svu pamet svijeta, samo se ulizuju. Baš su glumci na kvadrat – komentirali su gledatelji.

 

 

Gledatelji su stali na stranu Hane Rodić i Gorana Jureneca koji su iz showa ispali i to su dali do znanja u svojim komentarima:

– Zvone i njegova gospođa nikakav su par. Ona neka se sakrije iza Zvone. A takva osoba daje ocjenu Hani i Goranu da nisu idealan par. Zvone je očito zalutao kad je ovakvu osobu odabrao za par. Hana i Goran osvježenje su za oko i dušu u svakoj situaciji – komentari su gledatelja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije