Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTA EPIZODA

Gledatelji se pitaju je li 'General' zapravo parodija, novi gaf u seriji sve je nasmijao

Foto: HRT screenshoot
1/7
14.01.2020.
u 08:39

Mnogi su se na kraju zapitali je li ova serija, koja bi trebala biti ratna, zapravo parodija.

Društvene mreže i nakon šeste epizode ''Generala'' preplavljene su komentarima o novim gafovima u seriji.

– Ja sam mislila da će mi za ljubav trebat cijeli život, ali ti si ratnik... Ma i u ratnom stožeru ja sam zaljubljena žena – rečenice su koje je izgovorila glumica Nataša Janjić, a što su mnogi na društvenim mrežama okarakterizirali kao glupost.

U drugom komentaru zamjerili su sviranje na gitari dok je bilo vrijeme za borbu

 

"Ovi idu u fajt, a frajer dere po gitari? Kakva genijalnost, a u prvoj minuti smo Generala", napisao je drugi korisnik Twittera.

Ni nova epizoda nije prošla bez povećeg gafa, a to je ovog puta bio ruksak na leđima Vesne Karuze koju glumi Nataša Janjić.

Naime, ruksak na leđima naše glumice onaj je kanadskog brenda Herschel koji je osnovan 2009., što bi dakle značilo da je ovaj ruksak putovao kroz vrijeme 15-ak godina. 

Gledatelji u komentarima nisu štedjeli ni redatelja Antuna Vrdoljaka.

"Vrdoljak je morao biti opako pijan kad je pisao scenarij", napisao je jedan. 

"'Gdje je moja mačka? Di mi je moja krava? Mačka mi je stalno pred očima! Pas može preživjet na cesti, mačka ne može.' Ova scena sa Suzanom Nikolić bila bi čak pristojna da, kao i sve u ovoj seriji, nije napisano tako didaktički", novi je od niza komentara. 

Mnogi su se na kraju zapitali je li ova serija, koja bi trebala biti ratna, zapravo parodija

Ključne riječi

Komentara 81

GA
GandalfovBrat
08:55 14.01.2020.

svi naši filmovi su šrot za koji se ne bi trebalo izdvajati iz proračuna, međutim, traženje "gafova" od kojih su pola neke sitne greškice mi ukazuje na to da su leftardi vođeni medijima opleli po "generalu" samo zbog tematike. prilično prozirno i jadno, al što drugo očekivati od ovakvog jadnog naroda

ST
stefj
10:12 14.01.2020.

Eh, ovo sve već ide prema ideološkim raspravama i namjernim omalovažavanjem serije. Serija, kako je snimana i odglumljena nije ništa puno lošija niti bolja od velike većine domaće produkcije... Dijalozi su glupi i totalno ih je teško zamisliti u realnoj situaciji, no tako je u svim serijama, gluma je loša, ponekad preizražena, potpuno isto kao u svim drugim serijama, sve je isto loše...

DU
Deleted user
09:54 14.01.2020.

Ne mrze ljudi Domovinski rat već razinu kojom nas je počastio Vrdoljak. Ljubitelji film su trebali dobiti mnogo veću filmsku kvalitetu, ljubitelji povijesti su trebali dobiti sve detalje jednoga minuloga razdoblja.Film je trebao biti trajna vrijednost, film koji se pamti. Na čast Gotovini i svim poginulim braniteljima. Ono što smo dobili je igrokaz studenta amatera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije