Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Žestoke reakcije na Facebooku nakon što su gosti opet dali niske ocjene u 'Večeri za 5': Trudiš se i onda te ispljuju, sramota!

Foto: RTL
1/9
06.10.2021.
u 10:55

Predjelo nije baš bilo gostima po ukusu, a najveći problem je bio što je svima falilo začina pa su gosti dodavali čili u maslinovu ulju koji je Ante donio domaćici na dar. Glavno jelo nikome nije išlo - nedostajalo je začina i gostima se nije sviđao miris.

U jučerašnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' kuhala je vizažistica Tea, koja je goste dočekala u Šibeniku, a za njih je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dijeta, glavnog jela Glamur i deserta Propala dijeta.

Predjelo nije baš bilo gostima po ukusu, a najveći problem je bio što je svima falilo začina pa su gosti dodavali čili u maslinovu ulju koji je Ante donio domaćici na dar. Glavno jelo nikome nije išlo - nedostajalo je začina i gostima se nije sviđao miris. Jedino u čemu su gosti večeras uživali bio je desert. Tei je najvišu ocjenu, osmicu, dao Ante, ostali su bili dosta kritični pa je domaćica za svoju večeru dobila samo 25 bodova.

No, njihovo bodovanje nije se svidjelo gledateljima showa pa su svoje mišljenje odlučili podijeliti na društvenim mrežama. 

- Ako kandidati nastave ovako kalkulirati, davati niske ocjene i prigovarati, ova emisija će propasti. Tko bi se pametan više prijavio? Dođeš, trudiš se, kuhaš i onda te ispljuju. Za niže od 7 ovo nije bilo. Sramota! - napisala je jedna gledateljica. 
Nikad ne vjeruj ljudima koji se uvijek smiju - dodala je druga i nastavila: - Zaslužila je 7, nikome ne bih dala ispod 7 nikad. A ovo dvoje u dogovoru. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- A jučer se činilo evo napokon normalna ekipa, kad ono sve po starom. Ipak im je najvažnije osvojiti glavnu nagradu - zaključila je treća. 

Ipak, neki su se i složili s ocjenama

- Malo preniske ocjene, ali falilo je začina i glavno jelo bez salate i kruha - napisala je obožavateljica showa, dok se druga nadovezala: - Troje kandidata je reklo da miris hrane ili mesa nije bio primamljiv, ni sam izgled nije bio privlačan, pa sretno im bilo - zaključila je. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, domaćica je nasmijana i opuštena dočekala goste, a potom ih je ponudila s aperitivima - šibenskom travaricom i prošekom. „Prvo ćemo prošek pa travaricu“, rekao je Ivica, a potom su nazdravili. „Rakijice koje nam je Tea poslužila meni se nisu svidjele jer nisam ljubiteljica prošeka i travarice, ali ne zamjeram to“, rekla je Antonija, a Ivici i Anti rakijice su bile baš dobre.

Nakon pića dobrodošlice domaćica je za goste pripremila hladnu salatu s piletinom. „Predjelo mi naprosto nije bilo u skladu s ovim podnebljem - ni po nazivu, ni po namirnicama, ni po okusu“, komentirao je Ante, a Ivici je falilo začina pa je Tea donijela čili koji joj je Ante donio kao dar i svi su ga dodali u salatu.

„Sve me peklo u ustima, ne bih baš preporučila svakome, vjerujem da sam trebala više izmiješati pa bi bilo u redu“, rekla je Antonija. „Ante je spasio predjelo. Bilo je bez ikakvih začina, neukusno, imam osjećaj da sam zeko koji je ušao u vrt pa, evo, zeko salate“, rekao je Ivica. Za glavno jelo domaćica je poslužila biftek Stroganoff uz prilog rižu. Antoniju nije baš oduševio izgled tanjura, a Ivici se nije svidio miris jela. Antonija je potom dodala kako joj je malo bljutavo i fali joj soli, a s njom se složila i domaćica. „Možda bih stavila malo više umaka, a gljive i biftek imali su mi malo čudan okus“, komentirala je Katarina. Domaćica je potom donijela sol. „Začini su glavna boljka ove večeri, glavno jelo imalo je neki miris koji jednostavno nije bio primamljiv, a i riža je bila prekuhana“, rekla je Antonija. Tea je za desert poslužila tortu Mileram, koju obožavaju djeca domaćice.

„Svidjelo mi se što je voćna torta, paše mi šumsko voće zato što je kremozno s tim pudingom, volim to“, rekla je Katarina, a i Antoniji se sve svidjelo osim biskvita koji joj je bio malo tvrđi. „Desert je prva pozitivna ocjena, pasalo mi je i pojeo sam skoro sve“, rekao je Ante, a Ivica zaključio: „To je spasilo cijelu večer.“ Nakon poklona goste je čekalo još jedno iznenađenje - Klapa Šibenik zapjevala je u dvorištu! Tea je za svoju večeru dobila sljedeće ocjene: Ante je dao ocjenu osam zato što izbor jela nije odgovarao ovom podneblju, Katarina je dala sedmicu - predjelo nije bilo dobro začinjeno i kod glavnog jela je nešto falilo, Antonija je dala ocjenu pet zato što joj je u svakom jelu falilo nešto, baš kao i Ivica koji smatra da večera odgovara ocjeni.

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

 

Komentara 2

IZ
Izilajf
22:50 06.10.2021.

Evo večeras ćirnula... Pa došle su reklamirati čube napravljene, kakve večere... A ni ovom čovjeku večeras ne znam zašto to treba...

IZ
Izilajf
22:12 06.10.2021.

Pa što se prijavljuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije