Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI PLJUŠTE

Gledatelji razočarani novom serijom Nove TV: 'Ovo nam vrijeđa inteligenciju, vratite nam Turke'

Bogu iza nogu
Foto: Nova TV
1/8
14.09.2021.
u 10:10

"Katastrofa od serije, kao i sve što ova TV prenosi, a većinu reprizira godinama. Di su vam dokumentarci? Nemate ništa pametno i naučno za prenositi osim samih idiotarija... a o reklamama da i ne govorim", napisala je jedna gledateljica

Nova TV predstavila je svoju novu humorističnu seriju "Bogu iza nogu", za koju su ponosno objavili kako je polučila veliku gledanost te je s 39 posto gledanosti nakon utakmice Hrvatska-Slovenija bila najgledaniji sadržaj tjedna. 
No, sudeći po komentarima na Facebook stranici Nove TV, serija se nije baš svidjela gledateljima. Naprotiv, zaredali su negativni komentari. 

"Katastrofa od serije kao i sve što ova TV prenosi, a većinu reprizira godinama. Di su vam dokumentarci? Nemate ništa pametno i naučno za prenositi osim samih idiotarija... a o reklamama da i ne govorim", napisala je jedna gledateljica, dok je najviše lajkova dobio komentar gledateljice koja je napisala kako joj serija vrijeđa inteligenciju. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ovo je strahota. Ismijavate nečije najveće vrijednosti, radite sprdačinu od onoga što je mnogima sveto, ismijavate vjeru i očekujete za to aplauz. Ako je ovo uspjeh onome tko je to režirao i osmislio, nek se zapita u što je potrošio svoje vrijeme. Ovo je totalna glupost i sramota. Glumcima svaka čast jer oni se bore za svoj kruh, pa za njih ne vrijedi ovo gore napisano", mišljenja je jedna korisnica Facebooka. 

Čini se da su kod gledatelja puno popularnije turske serije budući da ih se nekoliko bunilo zato što se zbog nove domaće serije sapunica "Ljubavna oluja" prenosi u kasnijem terminu.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Zbog ove gluposti i dvije epizode Lud, zbunjen, normalan, Ljubavnu oluju ste stavili na kraj programa kao da svi možemo noću gledati TV jer sutra ne radimo i nemamo nikakvih obaveza. Užas, tko slaže ovaj vaš program?" pitala je gledateljica. 
Podsjetimo, u seriji "Bogu iza nogu" igraju brojna poznata glumačka imena kao što su Mirna Medaković Stepinac, Filip Juričić, Sara Moser, Mario Valentić, Slavko Sobin i Asim Ugljen. 

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 71

KA
kažemja
12:10 14.09.2021.

Kakvo gledateljstvo takve i serije. Onaj tko gleda Farmu, Ženim se, Udajem se, Ljubav je na selu, Mjenjam ženu, Život na vagi itd, nije mu problem gledati ovakve imbecilne serije.

Avatar StormRaider95
StormRaider95
10:31 14.09.2021.

Zar je netko uopće pokušao gledati ta srnja što Nova snima?! Ahahaha i onda se još bune što su im "visoko inteligentne" turske sapunice pomaknute?! Pomaknuti ste svi kompletno!

DU
Deleted user
11:26 14.09.2021.

Otkad sam bacio tv više čitam i bolje spavam 💪ionako je program svih tv kuća čista debilana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije