Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Burne reakcije nakon polufinala: 'Čemu natjecanje kad se pobjednik već zna?'

Reakcije gledatelja na polufinalnu epizodu Voicea
Foto: HRT/Facebook
1/9
16.02.2020.
u 11:16

Nakon jučerašnje polufinalne epizode "The Voice Hrvatska", sudeći prema društvenim mrežama, gledatelji su razočarani što su u finale prošli pojedinci i smatraju da su drugi ostali zakinuti.

Iduće subote u finalu "The Voicea" ćemo gledati Filipa Rudana (Tim Vanna), Vinka Ćemeraša (Tim Gobac), Bernardu Bobovečki (Tim Ivan) i Albinu Grčić (Tim Vanna). Zahvaljujući glasovima publike ovaj četverac se plasirao do kraja showa oko kojeg se reakcije nakon svake epizode ne stišavaju, a prožete su uglavnom razočaranjem u mentore i glasovanje, za koje tvrde da nema veze s objektivnom kvalitetom izvođača.

- Ne moramo odlučivati, ali kada ti je toliko stalo do tih ljudi onda ti nije svejedno i kad publika odlučuje, kazala je Vanna sinoć. Gobac je zaključio da je upravo to što nije morao odlučivati sinoć odlično za njegovo mentalno zdravlje. Lopta je, nogometnim rječnikom rečeno, prebačena na publiku, dodao je Ivan, a Massimo poručio da su mentori opušteniji, no da je među natjecateljima napetost sve veća. 

Ipak, kada je glasovanje završilo val komentara na društvenim mrežama međusobno suprotstavljeni su bili neizbježni.

Foto: Facebook/RTL

- Jakob je puno bolji nego Bernarda, pitam se koliko je platila da prođe dalje, da ja mogu dići kredit za sljedeću godinu - napisao je ogorčeno pratitelj, na kojeg se nadovezao još jedan.

- Čovječe, Vinko je za klasu jači od svih; glasovno, tehnički, dinamički, ma kako god želite, zbilja poseban lik. E, a onda Bernarda?! - napisao je s istim razočaranjem, a kritiku su uputili i mentoru Ivanu Dečaku.

- E Dečak, Dečak... Jesi ti to namjerno u polufinalu dečku dao takvu pjesmu, a bio je no1 otpočetka? Najlošiji mentor definitivno! Ispao radi tebe - poručila je komentatorica osvrnuvši se na ispadanje Jakoba Grubišaka, 19-godišnjeg Zagrepčanina koji je nakon dvije eliminacijske emisije bio jedan od glavnih favorita za pobjedu.

Dio publike smatra da je natjecanje nepotrebno, jer se pobjednik već zna.

- Čemu natjecanje kad se pobjednik već zna - onaj koji je u natjecanje ušao kao polupoznata osoba s desecima tisuća pratitelja na društvenim mrežama i koji će glasati za njega u finalu. Ostali kandidati nemaju nikakve mogućnosti za pobjedu - istinito i objektivno gledano! Zbog takvih stvari čovjek izgubi volju za gledanjem - analizirao je pratitelj i aludirao pritom na broj pratitelja Filipa Rudana, natjecatelja koji se već pojavio u showu "Supertalent" gdje su njegov pjevački talent prepoznale Martina Tomčić i Maja Šuput.

Foto: Facebook/RTL

Dvije godine prije Supertalenta sudjelovao je i u RTL-ovim ''Zvijezdama'' u kojem su u žiriju sjedili Tony Cetinski, Maja Bajamić, Massimo, Mirela Priselac Remi te Goran Lisica Fox. 

Bijes gledatelja nakon posljednje epizode "Voicea" nije ovdje stalo.

- TV glazbeni cirkus s primjesama preseravanja takozvanih mentora. A vi klinci, prvo 200 gaža po prčijama, pa ak' proživiš - prijavi se na TV. Užas koje demagogije...ima talenata, ali bez temelja. Poslije A strana i Doma TV. Fašizam...ljigavo do boli... - napisao je gledatelj.

- Katastrofa. Gora nego Černobil. Vidi se da je namješteno. Možete li mi samo reći koliko košta prolazak do finala da dignem kredit za sljedeću godinu? Hvala. Jakob je bio puno bolji od Bernarde, ali izgleda da prolaze samo ulizice i miljenici - napisao je NN na Instagramu.

Jakob Grubišak otkriva za Večernji kakve mu poruke stižu nakon nastupa.

Komentara 13

DU
Deleted user
12:09 16.02.2020.

Ramljakica je najposebnija i to je najjači kompliment kojeg mogu dati, a nije tip da će plakati što je ispala. Bernarda VOLIM TE i negdje ću te već uloviti da te čujem uživo i upoznam ako Bog da. Mali Jakob će imati karijeru kako god okreneš. Vinko je objektivno najbolji barem od muških i velik je potencijal jer može to i bolje. Vinko dobiva moju podršku, publika ga voli i mislim da će biti novi 'the voice'. Jedina koja nije zaslužila finale je Albina i uništila je 'Fix You'. Lijepa je i zgodna, no nije mi za finale showa.

DU
Deleted user
12:46 16.02.2020.

Jaki timovi su hendikepirani u ovakvom formatu jer se cijelo vrijeme kandidati iz istog tima bore međusobno. Vanin tim je bio najjači i dao dva finalista, vjerojatno je trebao i više a u Gopčevu timu Vinko je bio daleko najboljii i cijelo vrijeme prolazio je glatko. Prema pregledima na YouTubeu finalisti su zasluženo prošli a jasno je da svi ukusi ne mogu biti zadovoljeni.

DU
Deleted user
12:54 16.02.2020.

Bernarda i Vinko jači od ostalih za klasu. Naravno po mom ukusu. Svačiji glas vrijedi jednako, pa tko skupi najviše neka pobjedi. Neće to nikad biti najbolja ili najbolji za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije