Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi sačuvati poziciju

Gledatelji ne vjeruju kako se Marina ponaša u 'Večeri za 5': Njezina dvoličnost je očigledna

Foto: RTL
1/6
06.10.2022.
u 10:02

Gledatelji su primijetili kako je Ivanina gošća Marina i u ovoj emisiji imala puno prigovora, pa je tako komentirala kako se tuna jede samo dopodne, prije marende, a nikako poslije zato što je jako teška i teško padne na želudac.

Ivana Kurtović bila je domaćica u sinoć prikazanoj "Večeri za 5 na selu" i svoje goste je dočekala dobro raspoložena i poslužila ih je aperitivom i pripremila im je predjelo naziva Koktel ljubavi, glavno jelo Morska rapsodija i desert Okus šume.

Domaćica je dočekala goste sa žižulom, rogačicom i višnjom. Jerko je htio probati rakiju od žižule, a Marina je odmah imala prigovor: „Inače pravim rogačicu pa znam. Prvo mora imati kafenu boju, drugo nema okus rogača - bilo je nešto voćno, a ne rogačica.“ Ostali kandidati nisu se zamarali time, niti su imali prigovore na aperitiv. Gledatelji su primijetili kako je Ivanina gošća Marina i u ovoj emisiji imala puno prigovora, pa je tako komentirala kako se tuna jede samo dopodne, prije marende, a nikako poslije zato što je jako teška i teško padne na želudac, a kada joj je za desert poslužen cheesecake u čašici rekla je kako je očekivala nešto konkretnije. Njezino ponašanje su na Facebooku komentirali i gledatelji ovog RTL-ovog showa. 

- Ova Marina sve zna bolje nego dalmatinci...dobro da nije bacila i liker od rogača. Prigovara se gotovo svemu, suptilno ušutkava Luku a kao da nam se gleda njeno kolutanje očima, užas. Da sačuvala je prvo mjesto ali nije realna u ocjenjivanju puca na pobjedu to mi se ne sviđa. Marina igra prljavo. Ne sviđa mi se Marinina dvoličnost, koja je očigledna. - poručili su gledatelji na Facebooku.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje

Ključne riječi

Komentara 1

TT
tik tak
10:23 06.10.2022.

Stari Luka je bolesno samouvjeren ...Dakle samuvjerenost bez pokriča...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije