Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Gledatelji kritiziraju žiri nakon što je Grubnić prošao dalje: 'Sram vas može biti'

Foto: Instagram screenshot
1/5
15.04.2019.
u 08:42

Napeto je bilo u sinoćnjoj epizodi showa 'Plesa sa zvijezdama', a gledatelji su nakon ispadanja Davora Garića i njegove plesne partnerice Valentine Walme podvojeni oko cijelog tijeka glasovanja.

Završila je peta epizoda showa Plesa sa zvijezdama, a plesni par koji je napustio show su Davor Garić (38) i plesačica Valentina Walme (27). Čini se da ih samba na pjesmi "Simarik" turskog pjevača Tarkana nije mogla spasiti.

Osvojili su samo 26 bodova, a nakon glasovanja publike to nije bilo dovoljno pa su morali u plesni dvoboj od 30 sekundi s Markom Grubnićem i Elom Vuković. Podsjetimo, modnom stilistu Grubniću ovo je bio treći dvoboj, ali je uspješno prošao dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinamični kao i uvijek! Tim #TiGar može biti ponosan. 💪🌠 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on


– Užas, ovaj Marko se samo provlači iz emisije u emisiju – bio je jedan od komentara gledatelja, a neki su bili mišljenja da je u dvoboju trebala završiti Sonja Kovač. Ipak, gledateljstvo se podijelilo između Garića i Grubnića pa je rasprava na društvenim mrežama nakon Davorova ispadanja pokrenula lavinu reakcija.


– Nijedan mi nije drag, al' Grubnić bolje pleše, Garića izvlači zgodna partnerica – komentirao je gledatelj, a jedan je dodao kako će "jadni Grubnić u svakoj emisiji ići u dvoboj, iako ima najviše talenta od svih zvijezda". Gledatelji su dosad uvijek imali reakciju na Markovo prisustvo u dvoboju. Neki su ga hvalili, neki su ga kritizirali, a neki su istaknuli što je Markov "grijeh".


– Grijeh Marka i njegove partnerice jest taj što je Marko nesimpatičan većini hrvatskoga naroda pa se ne glasa za njega. Jer čim si iskren i imaš svoj stav, u "kroejša" ne valjaš. Marko super pleše, hvata sve i uživa. Ali ne bi me začudilo da se opet nađe među zadnja dva zbog jel' ... – stoji u jednom komentaru na službenom profilu showa. Međutim, gledatelji nisu zadovoljni odlukama žirija pa su i njih kritizirali.


– Tina i Davor najbolji su par u emisiji , priređuju nešto što je gledateljima jako atraktivno, poboljšali su se iz emisije u emisiju i vi ih na ovaj način izbacite. Može vas biti samo sram – ljutito je zaključio gledatelj, a mnogi su stava da je sve u showu namješteno.


Nakon što su Davor i Valentina otplesali sambu, članovi žirija pohvalili su Davorov napredak, ali našli su i jednu zamjerku.
– S obzirom na to da je ovo show, nije loše pakirati stvari. Davore, napreduješ. Imam jedino kritiku na fokus i tvoju glavu. Glava je bila dobra kada si je kroz noge provukao, a inače kao da si progutao motku – izjavila je Osmanović.


– Bili ste jako zabavni. Valentina, pohvalio bih vaš ples, ali nažalost više su moje oči išle prema vama nego prema Davoru. Što ću – komentirao je član žirija Dinko Bogdanić (69), a voditelj Janko Popović Volarić komentirao je da je par izveo pravu "tursku sambu". 
.

Pogledajte tko pleše u ovoj sezoni Plesa sa zvijezdama

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar antimaterija
antimaterija
09:56 15.04.2019.

Sramota je uopće gledati taj show, nema apsolutno ničega vrijednoga i pametnoga u istome.

GO
goodoldtimes
09:59 15.04.2019.

pa tko to gleda??? Da se ne piše o tome po ovakvim forumima, ja ne bih uopće niti znao za to. A gledao bih radije "Bachovu fugu u f-molu", nego ovo.

AU
austrougarskigeneral
10:09 15.04.2019.

ma ovo se ne gleda uopće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije