Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasne reakcije

Gledatelji bijesni na ponovni prolaz Grubnića: 'On ima dvije lijeve'

Foto: Screenshot
1/5
20.05.2019.
u 10:33

U desetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' pet parova borilo se za prolazak u polufinale. U tome su uspjeli Slavko i Gabrijela, Ivan i Paula, Viktorija i Marko te Marko i Ela. Ispali su Sonja i Gordan, povratnici showa u prošlotjednoj emisiji.

Deseta epizoda opet je izazvala niz reakcija kod gledatelja; oni tvrde da je žiri na strani Marka Grubnića i da ga favoriziraju, zbog čega je prošao još jedan dvoboj sa svojom partnericom Elom Vuković.

Emisiju su napustili Sonja Kovač i Gordan Vogleš, plesni par koji se prošli tjedan uspio vratiti u emisiju. Više nemaju mogućnost povratka u show.

Parovi su ovaj put morali uvježbati dva plesa, što je iziskivalo mnogo više rada i truda, a u dvoboju su završili Marko Grubnić i Sonja Kovač. Grubnić i Vuković osvojili su žiri boljom improviziranom koreografijom jivea od drugog para.

Gledatelji nisu oduševljeni takvim rezultatom dvoboja pa su na društvenim mrežama pokrenuli raspravu kako je sve u vezi s emisijom namještaljka i kako četveročlani žiri favorizira Marka i Elu. Nije stalo na tome. Naime, tvrde da je žiri namjerno rekao da su oba para u plesnom dvoboju bilo podjednako dobra, ali očito je, kažu, da su Sonja i Gordan bili bolji.

– Žiri favorizira od početka Marka i Elu i oni će ostati. Ne bih se čudila da i pobijede – komentirala je gospođa. 

Foto: Screenshot

Gledatelji su se obrušili i na Tamaru Despot jer je izjavila kako je Marko bolji od profesionalnog plesača. Smatraju da to nije istina!

– On ima dvije lijeve. Pozvali su ga samo jer je ''poznat''. Sonja i Gordan trebali su ostati, a žiri nema oči. Marka uspoređivati s profesionalcima je dno dna. Uvreda najgora – objasnili su ogorčeno na društvenim mrežama.

Sljedeće nedjelje doznat ćemo koji parovi idu u finale, a za to će se moći izboriti samo tri  plesna para.

Pogledajte u galeriji na vrhu članka koji su plesni parovi u ovoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'

Komentara 6

ZO
zoranos
10:45 20.05.2019.

Dajte .... Možete nekoga voliti ili mrziti, ali čovjek zna plesati i to je fakt. Naravno neki stilovi mu više pašu, neki manje ali čovjek zna.

CO
Corino1604
11:15 20.05.2019.

Protiv njega su zavidni kamenjarci koji znaju samo prst u uho I revat.njima je MPT zakon.

MI
Milas
11:08 20.05.2019.

Mene je Grubnic bas ugodno iznenadio. Njegovi komentari i izjave su bas o. k. i simpaticni sto znaci da su novinari i njihovi clanci od njega napravili nesimpaticnu osobu. Osim toga on doista dobro plese.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije