Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Gledatelji bijesni na Miru i Ljubicu: Licemjerne ste, kako vas nije sram tako se ponašati

Foto: RTL
1/9
10.06.2021.
u 08:40

Mira i Ljubica imale su dosta zamjerki na večeru koju im je poslužila 21-godišnja Barbara.

Domaćica u sinoć prikazanoj 'Večeri za 5 na selu' bila je 21-godišnja Barbara i njezina jela sinoć su dosta kritizirale kandidatkinje Mira i Ljubica. Našle su joj zamjerku za glavno jelo, za koje je Barbara poslužila svinjska rebarca s barbecue umakom i coleslaw salatom. Mira je odmah našla zamjerku komentirajući kako joj je prejednostavno izgledalo, a Ljubica se nadovezala:

„Uz to je trebala barem još neki krumpir ubaciti ili neko povrće da malo upotpuni onaj kupus, bio je malo osiromašen tanjur. Ljubica je imala primjedbu i na desert i rekla je kako bi ona tu tortu posipala čokoladom i još nešto bi ubacila i zaključila je kako je desert presladak i zasitan. Ovako niske ocjene koje su Mira i Ljubica dale Barbari izazvale su negodovanje i bijes publike RTL-ova showa i na Facebook stranici "Večere za 5 na selu" jasno su dali do znanja kako misle da su Mira i Ljubica licemjerne i da s ovakvim ocjenama kalkuliraju i ostavljaju sebi više šansi za pobjedu.

Foto: Facebook/TS Auris

"Svaka čast mladoj curi i na pripremi večere i na sveopćoj kulturi. Više će joj to vrijediti u životu nego ovim dvjema licemjerje zbog pobjede. Mene bi bilo sram moje kćeri da tako bezobrazno podcijenim curu malo stariju od nje", piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji: "Kako Vas nije sram obje, možete joj po godinama biti majke...Tako vas je lijepo dočekala i s večerom i sa iznenađenjem... Bravo mlada Barbara, sve je bilo super", poručuju gledatelji.

"Licemjerne i dvolične, a glume finoću. Božidar barem ne laže u oči, nego je rekao što misli", mišljenje je jednog gledatelja. "Ja sam mislio da je Božidar zlo... Ali barem je bio direktan... Nema ništa gore od ove dvije licemjerne folirantice... Smije ti se, a mrzi te.. Ma fuj, sram vas bilo, nadam se da nijedna od vas dvije neće pobijediti!" piše u jednom od komentara.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Jojo
Jojo
09:59 10.06.2021.

Proračunate, bez imalo srama, jedino im je pobjeda bitna. Fuj.

GE
generacija66
09:58 10.06.2021.

Tipične mutikaše i spletkarošice.

ID
Ideal
09:41 10.06.2021.

A vidi ove točke pored šestice muko moja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije