Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilično ponašanje

Gledatelji bijesni na Gabrijelu: 'Odvratna je, zlobna i pokvarena. Sramila bih se da mi je kći'

Foto: RTL
1/9
17.03.2020.
u 08:43

''Kao prvo, želim znati koliko smo zajedno?'' upitala je Gabi Josipa na tulumu. ''Ja to nisam rekao, ja sam samo rekao da smo mi prijatelji'', rekao je Josip, a Gabi mu je zaprijetila, ako još jednom čuje takve laži, da će mu zašiti usta.

Teške riječi padale su na završnom tulumu 12. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Umjesto idiličnih ljubavnih priča, gledatelji su imali priliku vidjeti buran okršaj između najmlađeg farmera Josipa i njegove zlatne djevojke Gabrijele.

Nakon što su se svi farmeri okupili na tulumu, Gabi je Josipa pozvala na stranu da mu kaže kako je čula da Josip priča okolo da su ona i on zajedno. ''Kao prvo, želim znati koliko smo mi zajedno?'' upitala ga je Gabi. ''Ja to nisam rekao, ja sam samo rekao da smo mi prijatelji'', rekao je Josip, a Gabi mu je zaprijetila, ako još jednom čuje takve laži, da će mu zašiti usta. Josipu se nije svidjela Gabrijelina agresivnost pa je otišao. ''Ja sam normalan dečko, miran, zabavan, a ona to nikad neće skužiti'', rekao je Josip, a Hakija ga je podržao. ''Sad si shvatio koliko je prosta i da nije za tebe'', utješio ga je Hakija.

1/7

Gabrijelino ponašanje osudili su i gledatelji na društvenim mrežama. – E, stvarno me sram umjesto njih. Ova mala nema odgoja ni kulture, kao ni Marijana – poručila je jedna gledateljica.

– Zadrta, nepristojna, umišljena i beskrajno bezobrazna. Pravi roditeljski potpis – nadovezao se razočarani gledatelj.

Kritika je nisu štedjeli ni drugi. – Gabrijela je odvratna, zlobna i pokvarena osoba koja o sebi ima predobro mišljenje. Ne, draga, nisi fatalna ni neodoljiva, već si osoba vrijedna žaljenja jer očito imaš neki žešći poremećaj kada imaš potrebu nekog omalovažavati i ponižavati kako bi valjda sebe prikazala kao bolju osobu. Srami se jer ne znaš ni prostoproširenu rečenicu složiti bez iritantnog kreveljenja – glasi jedan od komentara.

– Bila bi me sramota da je ta djevojka moja kći kako se loše ponaša – zaključila je još jedna razočarana gledateljica.

Bilo je i onih koji su sve okrenuli na šalu. – Josipe, bilo bi bolje da si dobio koronu umjesto nje – našalila se jedna od Josipovih obožavateljica.

– Volio bi stvarno da Josip pronađe nakon ove emisije iskrenu, pametnu, dobru djevojku koja će prepoznati u njemu ono što ova bez mozga nije – zaključio je nezadovoljni gledatelj.

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 22

AN
andreja1972
11:52 17.03.2020.

Zamislite da je bilo kontra, da se netko od muških tako ponio prema ženi i da joj je zaprijetio kako ce joj zašit usta..Vec bi bio razapet, izbacen iz emisije, prijavljen i osuđen. Halllooo di ceš na žensko, ona ima svoja prava.. Fujjj žensko sam ali ponekad takvim odvratnim, umišljenim i bahatim tukama koje ponižavaju i prijete treba pokazat kako je bit bez zubi. Jel cudno kad netko na takvu pukne?!Ne mora bit ni muškarac, bilo tko mati, sestra, prijateljica, otac, Bog..... Da sam na mjestu Hakije ili Josipa tužila bi je i tražila bi zaštitu. Jbt. pa valjda i ti jadni muški imaju neka prava. Zašto je ženama dozvoljeno ono što muškarcima nije? Jadni vi muškarci s ovim i ovakvim današnjim ženama 80% su takve.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
09:45 17.03.2020.

Josip je sa sela, ali je kulturan i pristojan, fino odgojen i jako drag dečko! Nadam se da će mu ovo biti škola, da nije zlato sve što sja! A što reći o "ljepotici"? You're so vain...

MA
marli
09:59 17.03.2020.

Dno dna, još gore je što misli da je lijepa iako je najmanje lijepa od svih žena i cura tamo, kao da se netko poigrao u photoshopu.. (ni lijepa ni zgodna) ponašanju mogu samo reći žao mi je što ja nisam bio tamo da meni proba reći ono što je rekla Josipu ili Hakiji koji se nije htio spuštat na takvo dno i suzdržavao se i ostao gospodin, ja mislim da nebi imao takve živce koja .......... !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije