Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Gledatelje uzrujalo ispadanje najtežeg kandidata: 'Ovo je najgora sezona do sad'

Foto: RTL
1/5
13.11.2019.
u 14:27

Naime, neki od njih misle da je trebao dobiti imunitet trenera Edina Mehmedovića, te tvrde da je Ivan samo htio van iz kuće.

U posljednjoj epizodi 'Života na vagi' show je napustio 42-godišnji Ivan Jabukovski, najteži kandidat u ovom RTL-ovom realityju do sad, a mnogi gledatelji nisu zadovoljni zbog toga.

Naime, neki od njih misle da je trebao dobiti imunitet trenera Edina Mehmedovića, te tvrde da je Ivan samo htio van iz kuće. 
Jedna gledateljica zbog ove epizode otišla je i korak dalje te na društvenim mrežama napisala kako je ovo "najgora sezona 'Života na vagi' do sad".

Nakon nje su se oglasili još neki obožavatelji emisije, a jedan od njih ima teoriju zašto je Ivan dobio pola kilograma iako je samo jeo salatu:

"On je sam sebe izbacio jer se vidi da nema volje više tu biti niti je svjestan svojih kila, vjerojatno se nalio vode."

Zaredali su se negativni komentari, a jedan fan je jednostavno napisao kako je emisija "negledljiva".

Podsjetimo, Ivan je u show došao s 241,9 kilograma, a napustio ga je 30,8 kilograma lakši. U 'Život na vagi' ga je prijavila supruga, kako bi, između ostalog, bio i primjer sinu Martinu koji ima 17 godina i 145 kilograma. On je uz oca trebao kilograme topiti kod kuće.

Osim gledatelja, Ivanovom neuspjehu u emisiji se čudio i Edo.

 - Meni je ovo jako čudno. Ovo je najbolji ciklus za Ivana dosad i mislim da je stvarno procvao. Nije realno da se ovo dogodi nekome tko ima toliko kilograma - rekao je trener.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:18 13.11.2019.

Baš glup show - zašto ispadanja ??? Umjesto da svi budu do kraja pa onda tko više skine kila u postotku je pobjednik

DU
Deleted user
15:00 13.11.2019.

Ja sam gledatelj i nije me uzrujalo .Dapače...

Avatar Syssko
Syssko
16:31 13.11.2019.

Kada su trenere promijenili i stavili neke amatere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije