Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Glazbenu legendu utjelovit će Amel Ćurić, a Damir Poljičak sprema iznenađenje

Foto: Nova TV
1/9
20.04.2018.
u 11:26

Amel Ćurić ovoga će tjedna biti Mišo Kovač, a Katarina Baban utjelovit će Rihannu. Davor Dretar Drele transformirat će se u Eda Sheerana, a Paola Bekić Valić postat će popularna Sia.

Prošle nedjelje bio je legendarni Joe Cocker, a ovoga tjedna Damir Poljičak ući će u štikle i transformirati se u pjevačicu Maju Šuput.

„Morat ću još razmisliti o tome kako poboljšati ili izgraditi odnos s gljivom“, komentirao je Damir. „Za ovu pjesmu sam odlučio aktivirati Dušana Bućana da mi pomogne sakriti međunožje na jedan poseban način“, rekao je i dodao da mu se od zadatka najviše sviđa što će imati dugu plavu kosu. Ovotjedni zadatak doživio je opušteno i rekao kako samo planira uživati u pjesmi te kratko zaključio: „Ja se idem dobro zabavit!“ Za kraj je napomenuo kako ima jedno malo iznenađenje u vezi s ovotjednom izvedbom, ali nije ga htio podijeliti: „Ne smijem nikome reći“, kratko je rekao.

Nakon transformacije u Lanu Jurčević, Ana Vilenica ove nedjelje postaje zvijezda osamdesetih, Rockwell. „Mislim si, tko je ovaj“, priznala je Ana svoju prvu reakciju nakon što joj je gljiva zadala ovu transformaciju, ali s poznavanjem pjesme nije imala problema.

„Paranoidna pjesma, a ja stalno imam osjećaj da me netko gleda“, komentirala je Ana. „Meni su njegovi pokreti totalno super. Ima i nešto Elvisa Presleya u tome. Uopće ti pokreti iz 80-ih su mi smiješni i zabavni“, rekla je i dodala kako joj je glavni zadatak ispasti cool i istodobno se bojati. „Poslije ove pjesme svi će vrišteći pobjeći, bojat će se daljnjih nastupa“, sigurna je u sebe Ana.
Matko Knešaurek, nakon što je bio dio 'Spajsica', uhvatit će žestoki ritam planetarno popularne rock grupe Red Hot Chilli Peppers i nakratko postati njihov frontmen, Anthony Kiedis.

„Jako sam sretan“, za početak je rekao Matko najavivši ludoriju od nastupa. Posebno je sretan što maska neće biti toliko zahtjevna: „Neću gore imati nikakvu majicu, vestu, haljinu, štikle, tenisice, kopče…“, zadovoljno je komentirao Matko. Zbog zadatka će morati juriti i skakati po pozornici, ali u tome ne vidi problem: „Teretana će se sad valjda pokazati. Malo će biti letenja po svuda, ali to je i smisao, da bude vjerodostojno“, rekao je. „To se da vrlo lako fino izbrusiti. Malo se izvuče, malo se izbaci“, opušteno je zaključio Matko.

Maja Bajamić opet će biti dio legendarnih splitskih izvođača zabavne glazbe. Ove nedjelje zadatak joj je transformacija u njezinu simpatičnu sugrađanku Danijelu Martinović. „Vrlo autentična izvođačica. To je veliki izazov za mene“, komentirala je ovotjedni zadatak. „Veliki mi je izazov biti tip žene koji nisam“, konstatirala je Maja i dodala kako će u skladu s ulogom zadatak obaviti kroz osmijeh. „Htjela sam što više uloga u kojima ću se izbacivati iz svojih cipela, iz svoje kože“, istaknula je i duhovito dodala kako ima sreće jer su ona i Danijela fizički vrlo slične.

„Ako bolje pogledaš, ja sam vrckava i nježna plavuša“, zaključila je kroz smijeh Maja. Amel Ćurić ovoga će tjedna biti Mišo Kovač, a Katarina Baban utjelovit će Rihannu. Davor Dretar Drele transformirat će se u Eda Sheerana, a Paola Bekić Valić postat će popularna Sia.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije