Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI JACQUESOM

'Ako on ne dovede Eurosong u Hrvatsku, ne znam tko će'

Jacquesov tim u Kijevu
Foto: HRT
1/6
12.05.2017.
u 12:36

– Nismo ni sumnjali da je na visini zadatka – hvale Jacquesa Houdeka nekadašnji hrvatski predstavnici na Eurosongu

Hrvatski glazbenici i medijski stručnjaci puni su riječi hvale za Jacquesov nastup na Eurosongu, a neki od njih čak mu i predviđaju pobjedu.

– Jacques je bio odličan iako si je zakomplicirao život promjenom registra iz pop u operni. Nisam ni sumnjala da je na visini zadatka i ako on ne dovede Eurosong u Hrvatsku, ne znam tko će – oduševljena je Neda Parmać, koja je kao članica grupe Feminnem na Eurosongu nastupala dva puta – jednom predstavljajući Bosnu i Hercegovinu 2005. s pjesmom "Call Me", a 2010. s pjesmom "Lako je sve" nije prošla u finale. Neda je uvjerena kako je Jacquesov nastup među najboljima te kako bi vrlo lako mogao i pobijediti u subotnjem finalu.

Tenor Marko Škugor bio je član Klape s mora, koja je prije dvije godine na Eurosongu pjevala "Mižerju". Škugor najbolje zna koliko je teško bilo otpjevati pjesmu "My Friend".

– Briljantno! Svaka čast njemu, ali i cijeloj ekipi. Srce mi je bilo puno dok sam slušao jučerašnju izvedbu i želim mu da ostvari što bolji rezultat. Vidi se da je potpuno spreman i da daje cijelog sebe. Ako otpjeva u finalu kao jučer, vidim ga u top 5 – kazao je Škugor.

Jacquesov tim u Kijevu
1/39

Da je Jacques odradio odličan posao, uvjerena je i Ivana Kindl, koja je često nastupala s našim predstavnikom, i dobro je upoznata s njegovim sposobnostima.

– Jacquesov nastup u drugoj polufinalnoj večeri bio je suveren, otpjevao je moćno i bez pogreške dva različita glasa, što nije bio nimalo lagan zadatak bio. Ulazak u finale očekivala sam i vjerujem da će u subotu na pozornici biti još opušteniji jer znam da mu je to ispunjenje velikog sna – kaže Kindl.

Zanimljivo viđenje Jacquesova nastupa dao je i PR stručnjak Vedran Strukar, koji je smatra da Jacques neće pobijediti jer nema dobru PR strategiju.

– Nakon dugo vremena, konačno mi nije bilo neugodno tko nas predstavlja na Eurosongu. Nastup bizarno sjajan, izvedba vrhunska. Na tome mu svaka čast. Nismo se osramotili. Naprotiv! No, ova pjesma i izvođač nemaju šanse za pobjedu i to samo zato što nema projektne strategije ni jasno artikulirane PR vrijednosti kako bi brojni europski mediji u tome pronašli keč za dodatnu promociju i poguranac. A bez toga – sve je uzaludno. Šteta! Nedostaje mu genije u timu kao što je kolega Saša Mirković koji je prije točno 10 godina cijeloj Europi pokazao kako se talentom i kreativnim idejama s praktički nepostojećim budžetom može doći do pobjede. Predviđam svakako ulazak među prvih deset i na tome Jacquesu unaprijed čestitam. Eurosong u Zagrebu, drugi put, ipak ćemo, nažalost, još čekati – mišljenja je Strukar.

Komentara 16

DU
Deleted user
13:17 12.05.2017.

da bi pobjedio na eurosongu moraš zastupati zemlju ili stav kojeg podržavaju mainstream mediji odnosno provoditelji nwo.glasovanje je apsolutno namješteno,kako inače objasniti da neprijateljski raspoložene zemlje i narodi dodjeljuju jedni drugima pobjedu.

Avatar abakus
abakus
18:12 12.05.2017.

Već se podižu očekivanja, i to ni manje ni više nego za prvo mjesto... Stavljate prevelik teret na čovjeka. Puknut će kao što je Nina Kraljić puknula od treme na finalu. Neka pjeva što bolje može, svako mjesto koje osvoji dovoljno je dobro. Glas ima fenomenalan, ali na Euroviziji ima puno lobiranja koja često na kraju odnesu prevagu i nad najboljim pjevačima i pjesmama.

Avatar KIopp
KIopp
16:13 12.05.2017.

Vedran Strukar???? Zar ga nije taj fićfirić nešto tužio, odnosno Žak njega, za nekakve homofobne ispade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije