Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezdrav izgled

Glazbena diva u ratu s kritičarima: 'Što nije u redu s mojim tijelom?'

Foto: Profimedia
1/6
29.09.2019.
u 15:43

Kanađanka koja sljedeće godine dolazi u Hrvatsku lansirala je modnu liniju unisex odjeće za djecu CELINUNUNU i našla se pod optužbama da je sotonistica.

Pjevačica Celine Dion stalno je na udaru kritika zbog svoje vitke linije.

Celine ne mari pretjerano za takve komentare i voli pokazivati svoje tijelo koje mnogi smatraju ispijenim no u jednom intervjuu se odlučila obratiti svojim kritičarima. 

- Što nije u redu s mojim tijelom? Ako pogledate u prošlost, imala sam punašnije lice s 12 godina, ali uvijek sam bila jako mršava - kazala je Dion te dodala da neprestano radi i voli se kretati zbog čega lako gubi kilograme. 

Celine  ne skida osmijeh s lica, iako se na društvenim medijima zgražaju njezinim nezdravim izgledom.

Kanađanka koja sljedeće godine dolazi u Hrvatsku lansirala je modnu liniju unisex odjeće za djecu CELINUNUNU i našla se pod optužbama da je sotonistica. Naime, u intervjuu za National Catholic Register jedan je američki svećenik, egzorcist, optužio pjevačicu da je sotonistica, da priziva demone i da su aplikacije na odjeći, kao što su majice i tajice "definitivno sotonističke".

Svećenik je pjevačicu optužio i da je sakrila okultne simbole na odjeći, jer jedan par tajica ima na sebi broj tri, a drugi šest - što po njegovom mišljenju simbolizira tri šestice ili 666 broj koji se povezuje sa sotonizmom. Rekao je i da ta odjeća nije samo neprimjerena već i izrazito ružna.

Pogledajte koje su zvijezde zbog uloge ugrozile vlastito zdravlje:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:56 29.09.2019.

Ona izgleda ko da je upravo prošla tretman kod egzorcista!

PR
prajdali100
17:02 29.09.2019.

...tijelo je vjerojatno sasvim ok.Po meni,vama cijenjena gospođo treba malo čvaraka.

Avatar Kaladin
Kaladin
16:43 29.09.2019.

Jedino što nije u redu je što se naslikavaš. Kult tijela je prešao u neukus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije