Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
One su dokaz da se može!

Ove slavne ljepotice ostvarile su zavidne karijere i bez plastičnih operacija!

gisele bundchen
Foto: Instagram
1/10
06.05.2015.
u 19:00

Iako u svijetu poznatih svi teže savršenstvu, njihovi poslovni uspjesi dokaz su da se karijera može izgraditi i bez podvrgavanja estetskim zahvatima.

Tko god kaže da su sve ljepotice u svijetu poznatih i slavnih umjetne, vara se. Iako se od poznatih dama očekuje da uvijek budu savršene, neke od njih unatoč ponekim fizičkim nedostacima odlučno su se suprotstavile plastičnim operacijama i svoje tijelo zavoljele baš onakvo kakvo jest. Brojne ljepotice ostale su ustrajne u svojim stavovima i nikada nisu podlegle pritiscima okoline.

Jedna od njih je i Gisele Bundchen koja se nedavno, nakon 20 godina, oprostila od svoje uspješne manekenske karijere. Predivna Gisele na početku karijere smatrala je da nikada neće ostvariti uspjeh u svijetu manekenstva zbog nosa koji je velik u odnosu na njeno lice. 

Iako nije bila zadovoljna svojim nosom, nikada se nije podvrgla kirurškoj operaciji. Trenutačno je ponosna majka dvoje djece i jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 300 milijuna dolara.

Problema s velikim nosom imala je i zvijezda serije ''Seks i grad'' Sarah Jessica Parker kojoj su osim neproporcionalnog nosa zamjerali i da nema lijepe ruke. Unatoč pritiscima, Sarah se nikada nije podvrgla ni jednoj estetskoj operaciji. I bez zahvata uspjela je ostvariti jednu od najlegendarnijih televizijskih uloga Carrie Bradshaw u popularnoj seriji ''Seks i grad''.

Svoj nedostatak u prednost je pretvorila i 23-godišnja manekenka May Jagger. Lijepa kći slavnog Micka Jaggera u djetinjstvu se često sukobljavala s majkom jer joj nije dozvolila da zbog razmaka među zubima nosi aparatić. Danas je May jedna od najtraženijih modela i zahvalna je majci što ju je odgovorila od aparatića za zube jer joj je upravo razmak među zubima pomogao da bude jedinstvena u poslu kojim se bavi.

Oštra pobornica korekcije fizičkih nedostataka je i predivna meksička glumica Salma Hayek
– Plastične operacije su kao uniforma, svi izgledaju isto i to nije nužno lijepo – izjavila je Salma u jednom intervjuu i priznala da se nikada se nije podvrgnula ni jednom estetskom zahvatu.

– Nikada nisam radila čak ni botoks jer pomisao na igle na mom licu stvara mi nelagodu i strah – otkrila je glumica koja se umjesto korektivnih zahvata radije zadržava na kremama protiv bora i sitnih nesavršenosti.

>>Gisele Bundchen konačno objasnila zašto se povlači iz manekenstva!

>>Salma Hayek otkrila za što bi ubila nekog!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije