Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugogodišnja želja

Gibson promijenio ploču i snima film o velikom židovskom junaku

gibson
Pixsell
09.09.2011.
u 18:59

Gibson je udružio snage s filmskim studijem Warner Bros, a američki TMZ prenosi da su se i druge kuće otimale za ovaj uradak. Glasnogovornik glumca Alan Nierob otkrio je da Mel već deset godina radi na tom projektu.

Pet godina otkako je u pijanom stanju antisemitskim izjavama šokirao javnost, Mel Gibson potpuno je promijenio ploču. U suradnji s kontroverznim scenaristom Joeom Eszterhasom, glumac će producirati film koji slavi borbu Židova protiv tiranije.

Glavni junak drame koja još nema ime bit će najveći židovski junak svih vremena, Juda Makabejac koji je u drugom stoljeću prije Krista pokorio grčko-sirijsku vojsku.

Gibson je udružio snage s filmskim studijem Warner Bros, a američki TMZ prenosi da su se i druge kuće otimale za ovaj uradak.

Glasnogovornik glumca Alan Nierob otkrio je da Mel već deset godina radi na tom projektu, ali je tek sada spreman oživjeti ga.

Gibson je puno prašine podigao potresnom dramom „Pasija“ iz 2004. zbog protužidovskog sadržaja. Ni scenaristu Joeu Eszterhasu ovo neće biti prvi film na temu Židova. Potpisuje scenarij filmova „Betrayed" i "Music Box".

 

Ključne riječi

Komentara 6

PP
pp
19:36 09.09.2011.

nije Gibson zgrozio javnost nego ljevičarske medije! to samo pokazuje kolika je moć židova u Americi...i kako zezaju normalne ljude...filmu se veselim...Mel je sjajan glumac i redatelj, a i volim povijesne filmove pogotovo pto o ovome još nije snimljen...dobri su bili Makabejci, nisu trpili sr**** od nikoga, nisu se žalili nego izborili slobodu...što se ne može reći za današnje zapadne Židove, takve plačljivce svijet nije vidio...sreća za Izrael pa su Židovi u Izraelu drugačijeg kova od ovih agresivnih mimoza u Americi...

JI
jimbeam
01:05 10.09.2011.

Dosta se Židovima ima za prigovorit,od podrške genocidnoj izraelskoj politici,do sektašenja......ali zamjerat im da su ubili čovjeka koji nije ni postojao,je totalna ludost!

LI
liskovaca
08:32 10.09.2011.

hollywood je jedna obična cionistička mašinerija! da mi je vidjeti i jedan film u kojem najsimpatičniju ulogu ne igra židov! oni spašavaju svijet, oni su dobri, skromni, vole sve oko sebe, a glupi amerikanci puše njihove fore! A što je kontroverzno u Pasiji? Istina? Kao i uvijek, kad je u pitanju nešto što im ne odgovara, tu su optužbe za antisemitizam , koji je vrlo širok pojam i u većini zemalja najveći zločin koji postoji, time se brane. Da ne spominjem medije koji šire laži i na njihovoj su strani! Ljudi, otvorite oči!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije