Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenuci nježnosti

Gibonnijeve vruće ljubavne note raspjevale Bilića i njegovu dragu

slaven bilic
Foto: pixsell
1/8
15.10.2010.
u 10:08

Koliko je zaljubljen, Slaven je nedavno pokazao i poljupcima kojima je obasipao svoju djevojku na Plesu pri dolasku iz Izraela.

Posljednjih godina hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić (40) deklarirao se kao okorjeli roker, no, čini se, zbog svoje je 15 godina mlađe djevojke Ivane Đeldum proširio svoj glazbeni ukus. Naime, par je preksinoć viđen na Gibonnijevu velikom koncertu u Rijeci gdje je splitski glazbenik na spektakularan način završio turneju Toleranca.

Poljupci u javnosti

Iako o svojoj dvogodišnjoj vezi javno nisu rekli ni riječ, nježni Gibbonijevi stihovi preksinoć su uspjeli raspjevati dosad vrlo šutljiv zaljubljeni par. Slaven i Ivana su uz euforičnu publiku odlično raspoloženi pjevušili pjesme Zlatana Stipišića o kojima se hrvatski nogometni izbornik nije izjašnjavao. Čini se da je zbog svoje krhke i stidljive partnerice roker Bilić postao miljenik i nježnijih nota. Koliko je zaljubljen, Slaven je nedavno pokazao i poljupcima kojima je obasipao svoju djevojku na Plesu pri dolasku iz Izraela.

Svetica bez tona

Inače suzdržani Bilić sve je manje uštogljen kad je riječ o njegovoj izabranici, što se za Ivanu ne bi moglo reći. Samozatajna cura s diplomom turističkog menadžmenta njeguje pomalo ukočeni modni stil odnosno imidž “svetice bez tona”.

Komentara 15

IN
Individuao
04:30 17.10.2010.

Bože božeeee...

RI
riječanka
12:31 15.10.2010.

..neš ti vijesti....

DO
Dončura
12:14 15.10.2010.

muh - budalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije