Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je bilo spremno

Gibonni objasnio svoj izostanak u 'A strani' posvećenoj Oliveru

02.04.2016., Zagreb - Na Trgu bana Josipa Jelacic odrzan je koncert Gibonnija uz gostovanje Olivera Dragojevica, dar Hrvatskog Telekoma gradjanima u sklopu promocije paketa Magenta 1. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
14.11.2018.
u 14:17

Imao sam temperaturu 38,7 i na HTV-u su me čekali do zadnjega, ali stvarno nisam mogao, uhvatila me neka trodnevna viroza baš u terminu snimanja i nisam mogao doći, objasnio je.

Nova sezona “A strane” u subotu je na HRT-u počela emotivnom i dirljivom posvetom Oliveru Dragojeviću. U emisiji su se okupila najpoznatija imena naše glazbene scene, glazbenici su se prisjećali svojih suradnji s Oliverom i izveli su njegove najveće hitove.

Jedan od Oliverovih najvećih suradnika i prijatelja Zlatan Stipišić Gibonni nije sudjelovao u emisiji i svima je to bilo čudno jer je s pokojnim Dragojevićem imao poseban odnos. Gibonni je za Slobodnu Dalmaciju objasnio razloge zbog kojih je bio spriječen doći na snimanje emisije.

– Imao sam temperaturu 38,7 i na HTV-u su me čekali do zadnjega, ali stvarno nisam mogao, uhvatila me neka trodnevna viroza baš u terminu snimanja i nisam mogao doći – objasnio je glazbenik.

Kaže da je za ovaj nastup sve pripremio i uvježbao je s Marijanom Brkićem iz Parnog valjka “Brod u boci”, pjesmu koja je Oliveru bila miljenica 25 godina i koja mu je uvijek bila na koncertnom repertoaru. Ovu pjesmu Gibonni je radio s pokojnim Remijem Kazinotijem i njezina izvedba trebala je biti intimna posveta Remiju i Oliveru, ali nažalost bolest ga je spriječila u tome.

Gibonni ističe da je njihov odnos bio poseban i da uvijek na svojim koncertima ima posvetu Oliveru, njihovu prijateljstvu i radu.

Komentara 3

GV
golub Vaso
14:34 14.11.2018.

bili smo zakinuti za prvaka impotentnog rocka

SO
sohnahoakasaa
16:40 14.11.2018.

Dobro, Gibo sad si malo stariji pa se čuvaj ali nekak mislim da je baš baš koncert da bi se pojavil jer se tak i tak svi veliki pjevači 'hvale' kak nema veze kad je bolest ide se i piju ljekovi za prvu i drugu pomoć. Ja sam zadovoljna objašnjenjem ali da li mi netko može reći dal je i Jasn Zlokić imala temeperaturu ili ju Nitko Nije Zvao. Nevjerojatno, odrasli kuća uz kuću, igrali se i jeli iz istog 'pjata', VelaLučani a baš nikak nije 'pasala' u A-strani. Glavno da je bio Marko Tolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije