Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OČEKIVAO

Gibonni nedavno bio na operaciji pa pjevao tenisačima: Zatekla me vijest da je Zadar novo žarište

Gibonni zabavljao posjetitelje Adria Tour
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/13
22.06.2020.
u 16:01

Pjevač Gibonni u petak navečer je nastupio s bendom u Zadru u sklopu tenisačkog turnira Adria Tour.

Finale Adria Toura u Zadru naprasno je otkazano nakon što je potvrđeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, a nakon njega potvrdu o dijagnozi dobio je i najbolji hrvatski reket Borna Ćorić. Međutim, njih je sve u petak navečer zabavljao splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni koji je nedavno bio na operaciji oka, a je li u strahu zbog izloženosti virusu ispričao je za 24 sata.

Gibonni zabavljao posjetitelje Adria Tour
1/9

- I mene je zatekla vijest da je Zadar novo žarište korone… Jesam li se zabrinuo? Nisam jer bio sam bez kontakta s igračima, organizatorima i publikom - rekao je Gibonni objasnivši da je na pozornicu došao u 21.30, a da na tonskoj probi u podne nije bilo nikoga te se nije ustručavao.

- Budući da sam nedavno operirao oko i u rekonvalescentskoj sam fazi, nisam imao ni uobičajenih kontakata s medijima - kazao je pjevač koji je održao nešto kraći koncert nego uobičajeno kako to kod njega biva.

- Oko i je još crveno, imam podočnjake pa izgledam kao rakun i nisam baš raspoložen za fotografiranja i televizijske kamere. A to je, na kraju, ispalo baš dobro - pojasnio je Splićanin čiji je nastup trajao svega sat vremena i da je nakon toga odmah sjeo u automobil i krenuo za Korčulu.

Gibonni zabavljao posjetitelje Adria Tour
1/10

Podsjetimo, više od četiri tisuće ljudi u nedjelju je na teniskom stadionu u Zadru s nestrpljenjem iščekivalo finalni dvoboj teniskoga Adria Toura između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, a onda je stigla vijest kako je finale otkazano zbog toga što je Bugarin zaražen. Zadarski epidemiolozi jutros su zatrpani brojnim telefonskim pozivima Zadrana koji traže informaciju o testiranju na COVID-19.

Kolege novinari koji su bili u doticaju s tenisačima kako doznajemo dobili su naputak o odlasku u samoizolaciju dva tjedna.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije