Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominacije za MTV

Gibonni: Maajka je veći politički komentator od naših kolumnista

GIBONNI
Žarko Bašić/Pixsell
20.09.2010.
u 16:57

– Ova mi nominacija nije bila ni na kraj pameti, euforično se osjećam – zadovoljno kaže splitski pjevač koji će 7. listopada počastiti publiku svoga grada koncertom u Spaladium Areni, a ulaznice se mogu kupiti na rate.

Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Leeloojamais i Negative izvođači su koji sudjeluju u finalnoj utrci za nagradu Najbolji regionalni izvođač na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV-ovih nagrada koja će se 7. studenoga održati u Madridu.

– Ova mi nominacija nije bila ni na kraj pameti, euforično se osjećam. Drago mi je što je moja publika, a to su studenti i mlade majke, zapazila moj rad i glasovima me ugurala u ovo društvo. Drago mi je što je tu i Edo koji je veći politički komentator naše države od većine naših kolumnista – zadovoljno kaže splitski pjevač koji će 7. listopada počastiti publiku svoga grada koncertom u Spaladium Areni, a ulaznice se mogu kupiti na rate.

– Svi oko mene žive na rate, i sam imam nekoliko kredita, a jedan je u tom nesretnom švicarcu. Napravio sam to jer ne želim da u gledalištu sjede ljudi koji to shvaćaju kao događaj na koji su došli samo kako bi pokazali novu torbicu, nego da dođe par koji želi čuti tu glazbu više od svega – objasnio je. Svaki slobodan trenutak posveti obitelji, a da ne izgubi prijatelje, angažirao ih je poslovno.

– Kum me često vozi do Zagreba i to je jedina prilika da se pošteno ispričamo jer nemam vremena za kave – kaže Gibo.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
19:48 20.09.2010.

Da me netko ne bi krivo shvatio, protiv \"Maajke\" nemam ništa protiv, ali obzirom da isti živi i svoju djelatnost obnaša i u Hrvatskoj, te da svoja djela snima i u Hrvatskoj, protiv sam da u svojim djelima u prevelikoj količini rabi riječi iz svojeg zavičaja. Molim ga da ponekad kada živi i radi u Hrvatskoj izmisli neku tvorevinu u kojoj će rabiti Hrvatske riječi, da ga bolje Hrvatski građani razumiju. Namjernom uporabom riječnika iz njegovog zavičaja, nije moguće izbjeći da mladež koja sluša takve tekstove, ubrzo počme, a već i rabi u svakodnevnoj komunikaciji riječi koje nisu u standardnom Hrvatskom jeziku. Čudim se kako netko do sada nije reagirao na takvu pojavu. A što se tiče izvođača, kao osobe, nemam ništa protiv te mu želim uspjeh na glazbenoj sceni Hrvatske. Samo neka više rabi Hrvatske riječi na teritoriju države u kojoj boravi i zarađuje novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije