Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolne uspomene

Gerard Butler plakao poput djeteta pri prvom susretu s ocem

'NEW YORK - SEPTEMBER 13: Actor Gerard Butler attends the In Touch Weekly\'s ICONS + IDOLS CELEBRATION at St. Bart\\u0092s Cathedral on September 13, 2009 in New York City.   Astrid Stawiarz/Getty Ima
'Astrid Stawiarz'
18.11.2011.
u 08:52

Škotski glumac otkrio je kako se osjećao kad se kao šesnaestogodišnjak susreo s ocem koji ga je napustio kad je bio beba.

Slavni škotski glumac 42-godišnji Gerard Butler, kojeg na velikom ekranu nerijetko gledamo u ulozi heroja, otkrio je kad se zadnji put pošteno isplakao. Glumac je priznao da je to bilo davno, kad je imao šesnaest godina i susreo oca koji je njega i majku ostavio kad je bio beba. Plakao je, kaže, četiri sata bez prestanka.

– Otac nas je ostavio kad sam imao dvije godine. Majka mi je bila sve u životu. Kao dijete imao sam strašne noćne more da ću i nju izgubiti – kaže Butler čiji je otac živio u Kanadi, a on se s majkom preselio u Škotsku.

– Kad smo obnovili odnos, svake sam godine išao k njemu na ljetne praznike u Toronto. Za momka iz Škotske koji nikad nije putovao i vidio svijeta meni je Kanada bila raj. Poveo me jednom i na Jamajku. Bio je dobar moj otac, već je dugo mrtav, nedostaje mi jako – priznao je glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije