Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručila dečku

Georgina se javno obratila zaraženom Ronaldu i poslala mu slatku poruku

Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
1/7
13.10.2020.
u 18:56

Georgina je na svom Insta storyju objavila screenshot videopoziva s Ronaldom i poslala mu slatku poruku.

Portugalski nogometni savez ranije je danas objavio kako je ponajbolji nogometaš svih vremena Cristiano Ronaldo, portugalski reprezentativac i član Juventusa, pozitivan na koronavirus te da će zbog toga morati propustiti utakmicu Lige nacija protiv Švedske.

Portugalski portal Record piše da nema simptome bolesti, ali i da je odmah smješten u izolaciju. Nakon što je Ronaldo dobio rezultate, odmah su ponovno testirani i njegovi suigrači iz reprezenntacije.

Foto: FIBA/Screenshot

Nakon toga se na Instagramu oglasila i njegova djevojka Georgina Rodriguez. Georgina je na svom Insta storyju objavila screenshot videopoziva s Ronaldom i poslala mu slatku poruku.  "Ti si moja inspiracija", napisala je.

Komentara 1

BA
babovac
19:57 13.10.2020.

Šteta, mlad čovjek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije