Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezan

George Clooney u strahu, angažirao je tjelohranitelje za tek rođene blizance

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
12.06.2017.
u 13:09

Glumac je odlučio poduzeti sve mjere sigurnosti pa je tako potrošio i 127 tisuća dolara na dodatni sigurnosni sustav u svome domu, a tjelohranitelji će pratiti u stopu Amal i blizance

George Clooney spreman je napraviti sve da zaštiti svoje blizance Ellu i Alexandera koji su na svijet došli prošli tjedan. 

Angažirao tjelohranitelje koji čuvaju sobu u rodilištu u kojem je njegova supruga Amal. Kako piše Daily Star, glumac želi da tjelohranitelji prate svaki korak njegovih blizanaca, a nedavno je potrošio 127 tisuća dolara na dodatni sigurnosni sustav u svome domu.

Ella će imati svoga tjelohranitelja, a Alexander svoga, a godišnje će George svakog tjelohranitelja platiti više od 318 tisuća dolara. Clooney je odlučio poduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitio djecu i suprugu, a njegovi strahovi nisu neopravdani jer je njegova supruga i odvjetnica Amal Clooney bila je pod prijetnjom ISIL-a nakon što je preuzela slučaj Nadije Murad, 23-godišnje pripadnice vjerske manjine Jezida iz Iraka, koja je pretrpjela strahote u zatočeništvu te su je teroristi, pripadnici Islamske države, brutalno zlostavljali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije