Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti u gradu

Genijalna ideja Damira Urbana: Ima mini turneju u Rijeci, evo kako je iznenadio publiku

17.04.2020.
u 12:55

Pjevač će danas na nekoliko lokacija doći s autobusom i sa sigurne udaljenosti pjevati svojim sugrađanima.

Publika godinama dolazi na koncerte Damira Urbana i njegove četvorke, a sada kada su okupljanja zbog pandemije koronavirusa zabranjena glazbenik je pronašao način kako doći do svoje publike u ova teška vremena i razveseliti ih svirkom uživo. 

- Rijeko “prozore širom otvori, i na njih jastuke stavi. pleme se smije i pjeva..” Urban&4, u sastavu Urban&2 (jer drugačije ne bismo mogli ispoštovati upute stožera o držanju fizičke distance), odnosno bez Marka i Saše, ali potpomognuti Goranom - za volanom autobusa i Igorom - tonskim majstorom, a i jednim agregatom, upravo kreću, turističkim busom, na mini turneju Rijekom. svirat ćemo na desetak mjesta, na raznim lokacijama u gradu (da bismo izbjegli moguće okupljanje trasa i lokacije moraju ostati tajni), da na ovaj način, barem malo, pokušamo uljepšati ova čudna vremena. godinama vi nama dolazite na koncerte, zahvaljujući vama oni su gotovo uvijek rasprodani, zahvaljući vama smo mi sretni i ostvareni kao glazbenici. A, danas - ostanite doma i naćulite uši, danas je dan kad mi dolazimo vama, da vam vratimo barem dio duga. Danas mi, na ulicama našega grada, pod vašim prozorima, pod vašim balkonima, sviramo za vas. vidimo se!

P.S.  Veliko hvala ljudima iz grada rijeke koji su objeručke prihvatili nas prijedlog i pomogli nam, zajedno s autotrolejem, realizirati ovu (su)ludu ideju! - poručio je Damir Urban. Prvi koncert počeo je u 11.30 sati i tijekom dana će održati još svirki u svojoj Rijeci. Ova jedinstvena ideja oduševila je njegove sugrađane, a u nastavku je i video prvog Urbanovog mini nastupa u Rijeci.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

LL
lijepa_li si
20:33 17.04.2020.

ma prosto nevjerojatno, do sad neviđeno

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
19:14 17.04.2020.

Rade Šerbedžija je dobro rekao:" Danas sam ponosan na mog prijatelja Damira Urbana...koji je vjerojatno jedini rock bend na svijetu koji trenutno ima live turneju!" Bravo Damire! Bravo Rijeka!

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
18:24 17.04.2020.

Bravo Damire!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije